שוקל ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקל ניתוח
    ינון
    23/02/2014

אני בן 50 סובל מטחורים ועצירות מזה 30 שנה .בעבר קשירות וניתוח דופלר שלא ממש עזר.כיום הקלה בעצירות ,טחורים דרגה 3 יוצאים ביציאה ומחזיר אותם לעיתים רחוקות חוזרים לבד .הבעיה שלוקח לי שעתיים להתאושש מכאבים ןאחרי יציאה ו24 ש עד שזה לא פריע לי כלל בעיקר בהליכה.במקצוע שלי מצריך הליכה בשטח ,וזה מפריע ומגביל מאד.
    שוקל ניתוח כריתה .החשש האם בהתחשב שיש לי בעיות בעצירות עם עליות וירידות מהם סיכוי ההחלמה שלי מהניתוח .?קצב ההחלמה ? והאם במידה ויש מאמץ ביציאה זה לא פוגע בצורה משמעותית בסיכוי ההחלמה מהניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקל ניתוח

הוספת תגובה

• שוקל ניתוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    24/02/2014

לפי פנייתך אני ממליץ לך לעבור ניתוח. ישנם כמה ימים קשים (בין שבוע לשבועיים) אך אח"כ צפוי שיפור משמעותי באיכות החיים. כל שאר הדברים שציינת אינם משפיעים על ההחלמה ו/או תוצאות הניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח לכריתת טחורים

דוד
    14/03/2014

מנמנמנ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו