עזרה בהבנת הממצאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהבנת הממצאים
    שירי
    05/03/2014

שלום,

אני בשנות ה-40 לחיי. לא ילדתי.
    בחודשים האחרונים אני חווה קושי בהתרוקנות מצואה. למרות שהצואה רכה (שותה המון פעילה גופנית ואוכלת כמות סיבים גדולה מאוד), איני מצליחה להפיקה וגם אם כן היא דקה מאוד והריקון חלקי.
    בנוסף חווה כאבים באיזור פי הטבעת.הדבר ממש ממרר את חיי.
    קולונו ובדיקת פרוקטולוג- תקינות.

התייעצתי עם מומחה רצפת אגן שאמר לי כי מדובר כנראה בהרפייה לקויה של שרירי רצפת האגן. הוא לא הסביר מעבר לכך אך במכתב הסיכום ראיתי שפירט.
    אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי בצורה יותר מדוייקת את המשמעות של הדברים. תודה מראש.

pain in the rectus abdomini.
    pain at palpation of the EAS' PR' LA lat and anterior, IO. Pubalgia at palpation.
    The post anal e shows a midline irregularity with further pain

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהבנת הממצאים

הוספת תגובה

• עזרה בהבנת הממצאים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/03/2014

הממצאים בבדיקה מדברים על רגישות בשריר הסוגר האנאלי החיצוני, רגישות בעצם האגן בחלק הקדמי התחתון ואיסדירות בסוגר האנלי במישוש, בקו האמצע האחורי. אלה ממצאי הבדיקה הגופנית. כדי לאבחן במדויק את בעייתך יש צורך בבדיקות נוספות כמו מנומטריה רקטלית ועל-קול של הפריניאום DPUS

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו