חסרת אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים
    דנית
    12/03/2014

אני בת 18 וחצי וכבר למעלה משנתיים לעיתים קרובות בישיבה בשירותים יוצא לי כמויות גדולות של דם אדום מבריק אבל ממש הרבה דם.. תמיד אני חושבת שזה יעבור לי אבל זה לא עובר. אין לי כאבים בזמן יציאה. אני לא יודעת מה זה ובגלל שאני חיילת קשה לי ליצור קשר עם רופא בתחום אשמח לעזרה מצורפת תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים

הוספת תגובה

• תמונה

דנית
    12/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרת אונים - תגובה

ד''ר חגית טולצ'ינסקי
    12/03/2014

שלום דנית

לדימום טרי דרך פי הטבעת יכולות להיות סיבות רבות.
    אחת הסיבות השכיחות הם טחורים פנימיים שמדממים לאחר ישיבה בשירותים.
    לפי התמונה ששלחת יתכן שזו הסיבה לדימום אצלך.
    תנסי להשתמש במשחה /נרות לטחורים. ניתן לקנות בבית מרקחת ללא מרשם רופא.
    חשוב מאד שתיבדקי על ידי פרוקטולוג כדי לאשר את סיבת הדימום שציינתי וכמו כן חשוב לשלול סיבות אחרות !!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דניאל
    12/03/2014

קודם כל תודה רבה. דבר שני לפני התמונה מה עוד הסיבות שיכולות להיות חוץ מטחורים פנימיים? ואיך יכול להיות שזה נמשך כל כך הרבה זמן ולא עובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו