שימוש בפולטינל גליקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בפולטינל גליקול

שלום רב לכולם!
    לפני כ3 חודשים סבלתי קשות מפיסורה עם כאבי תופת בכל יציאה. הרופא רשם לי משחת גליצרין וקונסיל לריכוך היציאות. אני חייב לציין שהבעייה לא נפתרה כי עדיין סבלתי מעצירות למרות שתייה מרובה של מיים ותזונה עשירה בסיבים.
    רוקח המליץ לי לקחת 17 גרם של פולטינל גליקול כל ערב מעורבב עם משקה וזה שינה את חיי לחלוטין. מאותו הרגע היציאות רכות והכאב פסק.

שאלתי הראשונה היא האם יש סכנה להשתמש בפולטינל גליקול למשך תקופות ארוכות? אני לוקח מנה כל ערב כבר 3 חודשים ומבחינתי להמשיך בזאת כל עוד לא קיימת סכנה בריאותית. שמתי לב שגם כמות הגזים במערכת העיכול פחתה משמעותית מאז שאני נוטל את האבקה.

שאלתי השנייה היא האם הפיסורה עדיין קיימת אך פשוט בגלל שהיציאות מחליקות להן בקלות אני לא מרגיש כאב ודימום? ואם כן אז יש צורך לבצע ניתוח או שעדיף לקחת פולטינל גליקול עד סוף חיי?

תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בפולטינל גליקול

הוספת תגובה

• שימוש בפולטינל גליקול - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    24/03/2014

ניתן להשתמש בתכשיר גם לאורך זמן
    כדי לדעת אם הפיסורה נרפאה פשוט צריך להבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו