פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    רונית
    26/03/2014

שלום
    אני 8 חודשים אחרי לידה , סובלת מפיסורה מאז.
    השתמשתי במשחה במשך 3 חודשים והיה שיפור מסוים . לפני מספר ימים הייתה החמרה בכאב. פניתי לפרוקטולוג שאמר שעליי לעבור ניתוח.
    מאוד מפחיד אותי לעבור ניתוח בהרדמה מלאה. הבנתי שניתן לעשות את הניתוח בהרדמה של חצי גוף בלבד- האם זה זהה לאפידורל בלידה?
    האם יש סיכון לאחר הניתוח להחמרה של החתך או לאי שליטה בסוגרים? מה משך זמן ההחלמה? אשמח להמלצה על מנתח .
    אני סובלת מאוד, איזה דרכים יש להקל על הכאב מעבר לאמבטיות ישיבה?
    תודה
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• פיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/03/2014

פיסורה שלא נרפאה בטיפול תרופתי וגורמת לסבל-ממלץ לטפל בניתוח. מדובר בניתוח קצר מאד עם אחוזי הצלחה הנושקים ל100%. בידיים מנוסות אחוז הסיבוכים נמוך ביותר. ניתן לעשות את הניתוח בהרדמה כללית, איזורית וגם במקומית. כדאי לעבור את הניתוח בהרדמה כללית מכיון שההתאוששות ממנה היא הקצרה ביותר וניתן להשתחרר מבית החולים כעבור זמן קצר של התאוששות מההרדמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה

רונית
    27/03/2014

תודה
    מה משך זמן ההחלמה בהרדמה של חצי גוף? האם לא משתחררים הביתה לאחר כמה שעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/03/2014

ההחלמה אינה קשורה לסוג ההרדמה. לדעתי עדיף הרדמה כללית כי ההתאוששות ממנה קצרה יותר. אחרי הרדמה איזורית בד"כ יש צורך בשהות ארוכה יותר בבית החולים אחרי הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו