סדק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדק
    olga
    16/04/2014

שלום רב,
    כבר מספר חודשים אני סובלת מסדקים בפי הטבעת. זה התחיל כגרד, פניתי לפרוקטולוג והוא נתן לי משכת דוקטקורט, הגרד עבר אבל התחילו להופיע סדקים. אין לי עצירויות ולא שלשולים אני אוכלת אוכל בריא כמו ירקות פירות, פירות יבשים, שותה מים. אני לא מקיימת יחסי מין אנאליים. אני הולכת לשירותים פעם אחד ביום באופן קבוע, כל בוקר, אין לי כאבים. אני שוטפת את האזור תמיד אחרי השירותים עם שטיפה אינטימית. הסדקים לפעמים עוברים ולאחר מכן נקרעים שוב אבל בצורה רצינית יותר. אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני רק בת 25 אין לי כוחות כבר. אני לא מקיימת יחסי מין כי כל פעם שאני עושה זאת הסדקים שוב פעם נקרעים. אני לא רוצה ללכת עוד פעם לרופא כי הוא לא עזר לי אלא טיפל במשהו אחד וגרם למשהו עוד יותר גרוע.
    היום אני שמה על האזור שמן אובליפיחה, אמרו לי שזה מאוד עוזר. (על התמונה האזור שומני בגלל השמן, בלי השמן אזור מאוד יבש)
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדק

הוספת תגובה

• סדק - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    16/04/2014

אולגה
    הטיפול הוא בתכשירים מקומיים. אם הטיפול בשמן שאת משתמשת ייכשל יהיה צורך בבדיקה נוספת. אין פתרון ידוע וקבוע לבעייה ושיטת הטיפול מתבססת על ניסוי וטעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדק

olga
    16/04/2014

דוקטור, ולפי התמונה זה עדיין לא המצב שדורש ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדק

olga
    16/04/2014

ושאלה אחרונה, האם אפשר להיכנס לים וברחה עם בעיה כזאת? האם אפשר בכלל לעשות ספורט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדק - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    16/04/2014

אפשר לחיות רגיל ולעשות הכל. אם יש משהו שגורם לכאב, צריבה או אינוחות-המנעי ממנו.
    בעייה זו אינה ניתנת לפתרון ע"י ניתוח (עד כמה שיכולתי להתרשם מסיפורך ומהתמונה שצרפת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

olga
    20/04/2014

שלום רב דוקטור,
    עברו 4 ימים מאז שפניתי אליך, כמו שאמרתי אז התחלתי להשתמש בשמן אובליפיחה. השמן מאוד עזר לי והסדקים נסגרו , מצב מאוד השתפר.
    יחד עם זאת העור באזור מאוד דק ואני חושבת שכל בעיה קטנה תוכל לגרום לסדקים חדשים או לפתיחה של אותם סדקים. לפעמים אני מרגישה גרד באזור.

דוקטור, מה תמליץ לי לעשות בהמשך, אולי לחיזוק של העור באזור כדי שלא יסדק שוב?
    האם אפשר להוריד עם סכין גילוח את השיער, או שעדיף עדיין לא להציק לאזור?
    והאם לפי התמונה יש סיכוי שהאזור יהיה בריא לחלוטין?
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו