מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסטולה לאחר כריתת פוליפיםדודו08/05/2014
שלום.
עברתי ניתוח לכריתת פוליפים פנימיים בפי הטבעת לפני כ3 וחצי חודשים.
ההחלמה הייתה סיוט שמלווה בכאבים ונפיחות מקומית.
סבלתי מנפיחות מעל פי הטבעת מלווה באדמומיות והפרשות. בביקורת שנערכה נאמר לי שיש אבצס וניתן לי טיפול אנטיביוטיקה ציפרודקס ודוקסלין..
הנפיחות ירדה ונשארו הפרשות.
כשחזרתי שוב לביקורת הרופא אמר שהמקום קצת הסתבך אחרי הניתוח והוא לא שש לנתח שוב ונותן צנס למקום להחלים לבד.
מאז הנפיחות ירדה לי אבל ישנם הפרשות מוגלה חיצוניות..
היום 8/5/14 כשהייתי בביקורת הרופא ראה שישנם הפרשות ואמר שיש פיסטולה בשעה 7- נצור שטחי כסיבוך של אחת מכריתות הפוליפים ויש לנתח
.
שאלתי: האם הניתוח כואב כמו קודמו? מזה ניתוח פיסטולה? הרופא אמר שעושים חתך פנימי ואמור להיסגר לבד..
אני חושש מהכאבים ונמצא בדיכאון ממה שאני הולך לעבור עוד פעם.
האם זה ניתוח שונה? כמה זמן החלמה?
ישנו גוש פנימי קטן והוא מפריש לי הפרשה כזו ירוקה. יוצאת לי הפרשה כזו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה לאחר כריתת פוליפים - תגובה
ד``ר רפאל אלון08/05/2014לדודו,
מתיאורך לא ברור ממה סבלת ואיזה ניתוח עברת. אם אתה סובל מפיסטולה שטחית הטיפול הוא טיפול כירורגי פשוט וההחלמה בד"כ מהירה וללא כאב משמעותי. אתה תמיד יכול לפנות לקבל חוות דעת נוספת ממומחה אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר
דודו22/05/2014הניתוח שעברתי היה כריתת "פוליפים" פנימיים מפי הטבעת. תשובת הפטולוגיה היא שלמעשה היו הם קונדילומות.
היו לי כאבים עזים לאחר הניתוחח בשל התפרים שהיו לי במקום וממש סבל.
מאז הכל נרגע וישנם הפרשות מוגלה.. בביקורת נרשם: פתח חיצוני של פיסטולה בשעה 7. נצור שטחי כתוצאה מכריתת הפוליפים.
שאלתי היא האם זה ניתוח יחסית קל? האם זה באמת רק חתך או פקק וחוט? זה נסבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
דודו24/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר - תגובה
ד``ר רפאל אלון25/05/2014בפיסטולה שטחית מדובר בניתוח קל עם החלמה של האיזור תוך מס שבועות. במהלך ההחלמה אין כאבים אלא יותר מיחושים, צריבה, והפרשה מאזור הניתוח הנמשכת עד שהמקום מחלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)