שאלה על בעית פיסורה חמורה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על בעית פיסורה חמורה מאוד
    ג.ע
    10/04/2008

שלום ד"ר: אני סובלת מפיסורה כבר 4 שנים, שהחמירה עם הזמן. היום המצב קשה מאוד, כאבים עזים שמקרינים גם לרגלים והגב. כאבים שמשתקים אותי ומאלצים אותי להישאר בבית. עברתי המון בדיקות, אצל רופאת גסטרו (ועוד מס' רופאים). לא נמצאה בעיה או רגישות. ניתן לי טיפול חיצוני במשחות שונות, שעזר לפרקי זמן קצרים. במהלך השנה האחרונה בנוסף להחמרה בפיסורה- הופיעה החמרה בכל מערכת העיכול, כלומר: נפיחות בבטן, גזים, כל דבר שאני אוכלת גורם לאי שקט בבטן ואף כאבים ושוב נפיחות. אני דואגת להיגיינה במקום, נעזרתי במשחות אלטרנטיביות (מחטאות), שומרת על תזונה ויציאות סדירות. כל מה שאני עושה גורם במעט, להקלות קצרות, שאחריהן יש שוב החמרה וחוזר חלילה. וכך אני נשארת במעגל הזה. אני חוששת שבעיית הפיסורה נובעת מבעיה פנימית במערכת העיכול, וגם ניתוח יעזור רק לזמן קצר, אם לא תמצא הסיבה לבעיה, קודם. אני לא יודעת מה עוד ניתן לעשות מעבר למה שעשיתי. אשמח לקבל את דעתך על כל חלקי ה"סיפור", ולקבל עצה או פיתרון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה על בעיית פיסורה חמורה...

ד''ר דוד נויפלד
    13/04/2008

אינני יודע מאיפוא את מגיעה למסקנה שהגעת אליה.
    נראה לי שמסיבות שלך משכת הבעיה מעל לכל הגיון ועתה, באופן משני, בשל שינויים שעשית להרגלי היציאות שלך, התחלת לסבול ממערכת העיכול שלך.
    אם אכן האבחנה נכונה, אין ברירה ועליך לעבור ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו