הפרשות וגרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות וגרד
    ערן
    19/05/2014

שלום

לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח פיסורה (לאחר שנים של סבל וטיפולים שמרניים שלא החזיקו מעמד)
    מאז מעבר לדימומים קלים בניגוב מעת לעת אין לי בעיות של פיסורה, אני נוטה להאמין שהדימומים הם תוצאה של פציעה.
    התופעה שמציקה לי, לפעמים יותר ולפעמים פחות, זה הגרד וההפרשות, אני שוטף את המקום לאחר כל יציאה ומנגב, אך לאחר זמן מועט מתחיל לגרד לי, ובהמשך גם לשרוף, עד שאני מנגב שוב את המקום מהפרשות צואה.
    בבדיקות רקטליות אצל כירורג נאמר לי שיש לי טחורים, אינני יודע אם זה המצב כל הזמן, אך מעבר למשחה לא טופלתי במשהו.
    רציתי לשאול, האם ההפרשות הללו קשורות לטחורים? יש עוד סיבות אפשריות? מה ניתן לעשות בעניין?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות וגרד

הוספת תגובה

• הפרשות וגרד - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    19/05/2014

גרד בפי הטבעת הינו תופעה שכיחה, לא מובנת ולא מוסברת. לעיתים קשה מאד לטיפול. הטיפול הוא במשחות ולעיתים יש צורך לעבור מאחת לאחרת בשיטת ניסוי וטעייה עד שמשיגים הקלה. ההקלה יכולה להיות קבועה או זמנית. עליך לפנות לבדיקה אצל פרוקטולוג, להמנע מהתעסקות יתירה במקום, להמנע ממגבונים לחים. לגבי הטחורים לא ניתן לענות בלי בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו