טחורים ומחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ומחזור
    ד
    01/06/2014

בחודשים האחרונים אני חווה דימום מפי הטבעת בזמן הוסת. את הדימום אני רואה בניגוב לאחר צואה (כלומר, לא דם בכמויות שנוזל...).
    יש לציין שאני יודעת שיש לי טחורים פנימיים אבל בשיגרה הם לא מפריעים לי ולרוב, למעט מקרים יוצאי דופן כמו בשילשול כבד, הם לא מדממים אלא רק בזמן הוסת.
    אני יודעת שזה שהדימום מופיע בזמן המחזור מצריך בדיקה מהכיוון הגניקולוגי (אולי אנדומטריוזיס..) אבל אני מבקשת לדעת אם יש הגיון רפואי בכך שטחורים פנימיים ידממו דווקא בזמן הוסת.
    או במילים אחרות, האם דימום רק בזמן הוסת יכול להיגרם מטחורים או שאם הסיבה היתה טחורים, הדימום לא היה מתרחש רק בזמן המחזור?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ומחזור

הוספת תגובה

• טחורים ומחזור - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/06/2014

המחזור החודשי של וסת וביוץ מתרחש בתגובה לשינוי הורמונלי חודשי. בין היתר, ישנה השפעה הורמונלית על כלי דם. לכן תיאורטית יש אפשרות לדימום מטחורים בזמן הוסת (למרות שזו תופעה יחסית נדירה).אני ממליץ לך לעבור בדיקה אצל פרוקטולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו