טחור חיצוני, קצת דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור חיצוני, קצת דחוף
    אלה
    12/06/2014

אז בערך לפני חודש יצא לי טחור חיצוני קרישי (הבנתי את זה לפי כל התיאורים, כאב בנגיעות קלות, כאב בלי שנוגעים בכלל, עטוף עור וכו'), בסופו של דבר הקריש יצא והטחור קטן.. ברוב טיפשותי הפסקתי לטפל והצתבר שם לעוד טחור...כעת יש לי טחור (גולה רירית כזאת) לא גדולה בכלל,לא כואבת כמעט (נסבל בהחלט), לא מדממת. אני מורחת פרסטו-ג'ל, מתקלחת אחרי כל יציאה ומקפידה על הגייניות.. מה עוד מומלץ לעשות? תוך כמה זמן זה אמור לעבור? האם אפשרי שבאמצעות משחה ומקלחות, ותזונה טובה זה יעבור? זה דיי דחוף לי , תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור חיצוני, קצת דחוף

הוספת תגובה

• טחור חיצוני, קצת דחוף - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    12/06/2014

התקף של טחור חיצוני עובר מעצמו (עם או בלי טיפול..) תוך זמן קצר יחסית (ימים עד שבועות).הטיפול באמבטיות ו/או משחות יכול לזרז במעט את תהליך הריפוי הטבעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת קטנה ותודה!

אלה
    12/06/2014

תודה רבה קודם כל, אני רואה שהוא נהיה קטן יותר וקטן יותר..
    מה הסבירות שהטחור יחזור אם אני ימשיך בתזונה טובה, ישיבה לא ממושכת,
    וינמיך משמעותית את הסיכוי לעצירות ביום יום?
    ועוד משהו, הוא כרגע יחסית עוד טיפה בחוץ.. מתי אדע שהוא עובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת קטנה ותודה! - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    12/06/2014

הבליטה תלך ותתכווץ עם הזמן.כדי למנוע התקפים חוזרים צריך לשנות את הרגלי האכילה ולהרבות במזון צמחי ושתיה מרובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו