לאחר ניתוח פיסטולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח פיסטולה
    דודו
    25/06/2014

דר שלום.
    אתמול 24/6/14 עברתי ניתוח לתיקון פיסטולה פריאנלית. האמת שאין לי כרגע כאבים כי אני בהשפעת ההרדמה וזריקת המורפיום.
    לאחר שהצצתי על המקום ראיתי גושון אדום כמו תחבושת ספגה בדם ולאחר נגיעה הבנתי שזה בשר.
    ככה אמור להיות אחרי ניתוח? הבנתי שניקו לי תמקום והשאירו חתך שיתרפא לבד.. תוכל לומר לי את דעתך המקצועית מדוע משאירים ככה מבחוץ עור? אני מפחד מהנוגובים אחרי יציאה שלא ישרוף לי שם ואשמח לקבל טיפ לטיפול בזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח פיסטולה

הוספת תגובה

• עדכון.. זה נפל בזמן מקלחת

דודו
    25/06/2014

האם התחבושת הזאת מוחדרת גם בתוך פי הטבעת? מה שהיה חיצוני פשוט נפל במקלחת. זה לא מסוכן? ההפרשות עדיין יצאו?
    האמת מרגיש בחיחות וסחרחורת וממש חלש האםנזה בגלל תחבושת שככל הנראה נמצאת בתוך פי הטבעת והגוף מגיב כך או בגלל כדורים שנתנו לי בשם טרמל?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון.. זה נפל בזמן מקלחת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    25/06/2014

כנראה שמה שראית היה קריש דם. החבישה צריכה להיות חיצונית בלבד ותפקידה לספוג את ההפרשות מאזור הנתוח. לגבי החולשה והסחרחורת-פנה לרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו