בליטה - אשמח לאבחנה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה - אשמח לאבחנה כללית
    אלמוני28
    02/07/2014

שלום רב,

אני בן 28, ידוע לי שלאמי יש טחורים מזה שנים, לפני מס' שנים רופא המשפחה ביצע לי בדיקה ואמר שיש לי טחור פנימי לפי מה שזכור לי. לפני כשבוע וחצי התחלתי להרגיש לאחר יציאה ובעת השימוש בנייר הטואלט מעין בלוטה די גדולה באזור, אציין כי יחסית היא פנימית ומורגשת רק כאשר אני בפיסוק בשירותים ובעת שאני מנגב עם הנייר פנימה (בניגוב עדין אני לא מרגיש אותה). אני נמנע מלנגב "חזק" או פנימה ולאחר כל יציאה שוטף עם מים וסבון. אציין כי אין לי כאבים או דימום, הדבר היחיד הוא לעיתים רחוקות תחושת גירוד.

אני מקווה שאני די ברור ומסרתי את הפרטים הרלוונטים. לפי בדיקה שלי באינטרנט כנראה שמדובר בטחור חיצוני, אבל קראתי שהוא אמור לעבור תוך מספר ימים ועברו משהו כמו 10 ימים והוא עדין שם ללא שיפור.

השאלה שלי האם יש לי ממה לפחד ? האם זה באמת רק טחור או משהו חמור יותר ? אני נרתע מללכת לבדיקה אצל רופא המשפחה אבל במידה וצריך אני אלך .. צרפתי מספר תמונות (מקווה שאפשר להבין מהם קצת ושהן ברורות).

אשמח לקבל התייחסות רחבה ככל שניתן. המון המון תודה אלמוני מודאג :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה - אשמח לאבחנה כללית

הוספת תגובה

• המשך

אלמוני28
    02/07/2014

אני מוסיף עוד שתי תמונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלמוני28
    02/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה - אשמח לאבחנה כללית - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/07/2014

אני מודה לך על צילומי העירום המרתקים שצירפת.
    מדובר בהתקף של טחור חיצוני שהוא שטף דם מתחת לעור שייספג וייעלם לאיטו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו