מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה אישית לטיפול בטחוריםשירה10/08/2014
שלום,
רוצה באמת לעזור למי שיש כח לקרוא ולמי שאין לא צורך בניתוח ממליצה על כמה דברים שעזרו לי להתמודד עם ההפתעה הזו שנכנסה לחיי באמצע ההריון, סיוט שאחרי שיטוטים באינטרנט מצאתי מזור שאוכל להמשיך לתפקד וללכת לעבודה שהיא 8 שעות ישיבה מול מחשב, בלי סטרואידים והתמכרויות.
מה שקרה לי זה שלאחר עצירות במאמץ יצאו לי טחורים חיצוניים שהרסו את חיי ל 4 ימים עד שהמצב נרגע עם טיפולים שמצאתי בקפידה.
1. מניעה של עצירות בדרך טבעית - 3 שזיפים מיובשים בכוס מים רותחים לשתות באמצע היום את המים ולאכול את השזיפים - ניתן לחלק לשניים. במצב קשה של עצירות להוסיף בבוקר כף שמן זית על קיבה ריקה ולאכול במשך היום מנת ברנפלקס עם הרבה שתיית מים אחריה. תראו איך בבוקר למחרת מיד חייבים שירותים. אם לא הרגשתם אז אפשר לשתות כוס מים עם מעט לימון סחוט או כוס נס קפה.. חמש דקות אחרי אתם בשירותים ברוגע ובלי מאמץ בהבטחה.
2. לאחר היציאה להתרחץ או לרחוץ את המקום היטב עם מים קרים וסבון וליבש.
3. אחרי הייבוש לקפל ולהניח ל 10 דקות מגבון לח של פרוקטו.
4. לאחר המגבון לייבש ולמרוח מסביב ומעט להחדיר משחת טחורX של שמן טוב, זה יקר ועולה 300 שקלים, למי שאין אפשרות אז להסתפק במשחת הממליס טבעית של וולדה. לבחור אחת מהן ולהשתמש קבוע עד שלא יהיה צורך יותר כי הטחורים ירגעו. לגבי המשחה של שמן טוב בגלל שהייתי במצב חרום ולא הלכתי לעבודה בגלל הכאב כל מחיר הייתי מוכנה לשלם, שלחו לי באקפרס למחרת הביתה, עשויה מדונג דבורים טבעי שנשאר למשך שעות ארוכות ויוצר משהו שאפילו ההממליס לא עשה. כל שאר התרופות היו פחות יעילות, ניסיתי רקטוצורין, פרסטו ג'ל ונתנו שקט למעט זמן ואז בא שוב הבום.
כותבת את זה למי שממש מתקשה לתפקד ולשבת. כעת אני מצליחה לשבת 8 שעות על הטוסיק ועבר בדיוק שבוע מאז ההתקפה. אפילו היה טחור אחד קשה כנראה עם קריש דם שבימים האלה עם הטיפול הקריש התרכך ונעלם. בהצלחה לכולם ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו טיפול גם לפיסורה
שירה10/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו טיפול גם לפיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון10/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה אישית לטיפול בטחורים - תגובה
ד``ר רפאל אלון10/08/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה טחור שמן טוב
מיקה11/08/2014עדיין לא עזרה. הטחור החיצוני נפוח ומגרד...
מה שמעתם על האל דופלר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה טחור שמן טוב - תגובה
ד``ר רפאל אלון12/08/2014הטחור החיצוני יחלים מעצמו עם הזמן
האל דופלר משמש לטיפול בטחורים פנימיים מדממים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)