לאחר ניתוח פיסטולה פריאנלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח פיסטולה פריאנלית
    דודו
    21/08/2014

דר שלום.
    עברתי לפני כחודש וחצי ניתוח לתיקון פיסטולה שטחית בפי הטבעת. הייתי בביקורת לאחר כחודש מהניתוח ונאמר שהמקום נראה סביר.
    ביקורת נוספת תהיה לי עוד שבועיים מהיום.
    שאלתי:
    עדיין ישנם הפרשות מוגלה ירקרקות כמו לפני הניתוח מדוע?
    מבחוץ נראה שיפור לעומת איך שהמקום היה לאחר הניתוח אבל מה זמן ההחלמה? עדיין יש לי חוסר נוחות מסויימת כשמכווץ את פי הטבעת וישנם הפרשות מועטות. האם ההחלמה יכולה להיות עד כדי כך ארוכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פיסטולה פריאנלית - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    22/08/2014

בניתוח פותחים או כורתים את הפיסטולה, מה שמשאיר אזור של חסר רקמה שאינו מכוסה בעור. את הפצע לא תופרים אלא משאירים פתוח ולאט האזור מתמלא ברקמה.כאשר חסר הרקמה החלים העור גדל ומכסה על הפצע. התהליך אורך כמספר שבועות, הכל תלוי במידת חסר הרקמה ובקצב הריפוי, שהם שונים ממטופל למטופל. במשך כל תקופת ההחלמה ישנה הפרשה וייתכנו כאב קל, צריבה, הפרשה דמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע פנימי?

דודו
    22/08/2014

אז אני מבין שישנו פצע פנימי ולכן מרגיש כמו "יובש" כשמקווץ את פי הטבעת?
    כבר כמעט חודשיים עברו וזה קצת מלחיץ שעדיין יש הפרשות וחוסר נוחות. זה בסדר?
    אגב מאז הניתוח ישנו כמו " בשר" מתוך פי הטבעת מעט כלפי חוץ.. האם המנתח עשה זאת בכוונה או שזה משהוא שנוצר כתוצאה מסיבוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע פנימי? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    22/08/2014

אתה מתאר תהליך ריפוי תקין. אם אתה מודאג-פנה לביקורת אצל המנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו