מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח בפי הטבעתזקוק לעזרה24/08/2014
שלום,
אני צפוי לעבור חודש הבא ניתוח להסרת סדק בפי הטבעת.
אני הומו (על כל המשמעויות המיניות שיש).
אני מבקש לדעת איך הניתוח יכול להשפיע עליי מבחינת תפקוד מינית? (אני פסיבי).
תודה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בפי הטבעת - תגובה
ד``ר רפאל אלון24/08/2014לאחר החלמה קצרה של מספר ימים תוכל לשוב לפעילות מינית רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי
דודו26/08/2014היי
גם אני הומו ועברתי ניתוח יותר מבאס בפי הטבעת שזה הסרת פוליפים ואחריו עוד ניתוח לתיקון פיסטולה בגלל שהמקום קצת הסתבך. אני לא פסיבי אבל בהחלט פגע לי בביטחון מכיוון שנשארה צלקת ופי הטבעת לא נראה יפה כמו לפני הניתוח.
אם הייתי פס אז רק ממה שעברתי והכאבים אחרי התפרים לא חושב שהייתי מעז לקבל משהו שם.
מה שרוצה לומר לך זה שבמובן מסויים זה ישפיע עליך ומקווה שפי הטבעת שלך ישאר יפה ולא מצוחק עם כפל עור והצורה תהיה מגעילה כי זה יוריד לך מהביטחון במגע מיני. בהצלחה אחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שוב שאלה
זקוק לעזרה30/08/2014אבל אם אני עובר ניתוח להסרת פיסורה, זה לא שונה ממה שאתה עברת?
מישהו יכול לענות לי כאן איך פי הטבעת יראה לאחר הניתוח?
האם עדיף להשאיר את המצב כפי שהוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשונה ממה שעברתי
דודו30/08/2014שונה וניתוח קל נראה לי
אצלי זה משהו אחר לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי תגובה
אבי04/09/2014גם אני גיי ועברתי ניתוח טחורים באזור פי הטבעת - כבר זמן רב שאני לא יכול לחזור לפעילות מינית בגלל פיסורה באזור פי הטבעת, כמו שרשמתם נוצר עיוות והאזור כבר לא נראה כמו שהיה לפני הניתוח.
אז שתי שאלות: 1. אחרי החלמת הפיסורה האם ניתן לחזור לפעילות מינית מלאה באזור?
2. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשחזר או להפחית את העיוות שנוצר באזור פי הטבעת? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
זקוק לעזרה06/09/2014אני מתחנן, אני מבקש תשובה לגבי ההודעה למעלה עד יום ראשון, אני מאוד לחוץ לדעת את הפרטים האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)