מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניפדיפין-תופעות לוואי של כאבי שרירמתן01/09/2014
שלום,
רקע- מזה תקופה של שנה אני סובל מעצירות ויציאות קשות לא מסודרות (נכנס כ 3-4 לשירותים לא תמיד יש יציאה).במהלך תקופה זו היו לי דימומים קלים לסירוגין לאחר היציאה.
לפני כחודש הייתה יציאה קשה מאוד ולאחריה דימום רב ,ומאז לאחר כל יציאה יש דימום.
קולונסקופיה תקינה.
הייתי אתמול אצל פרוקטולוג במסגרת הקופה שלאחר בדיקה קצרה ולא חודרנית הגיע למסקנה שיש לי פיסורה. (אני חשבתי שיש לי גם טחורים...)
קיבלתי טיפול של קונסיל ו- 4 פעמים ביום NIFEDIPINE 0.2+INSDN 0.2.
בינתיים ניסיתי פעמים את הטיפול.
אני מרגיש צריבה/שריפה לאחר המריחה
וכן כאבים קלים בשרירי הירך ( מיל הפיקות ) .
כאב בכף רגל שמאל בצד הפנימי של הרגל, כאב מוחמר בעת מאמץ והליכה וגורם לצליעה.
בחילה מקונסיל
האם תופעות כאלה מוכרות ?
האם יש קשר לתרופה?
האם יש צורך להפסיק את הטיפול?
המלצות
סליחה על המלל הארוך, פשוט סובל כבר תקופה ארוכה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפדיפין-תופעות לוואי של כאבי שריר - תגובה
ד``ר רפאל אלון02/09/2014לאחוז קטן של המטופלים בניפדיפין יש תופעות לואי או אי סבילות לתרופה המתבטאית בצריבה. במקרה כזה ניתן להחליף את הניפדיפין במשחת רקטוג'סיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הכאב בכף רגל?
מתן02/09/2014ראשית תודה רבה על התשובה! עוד כמה שאלות.
מה לגבי הכאב בכף רגל (ברגל שמאל, אמצע הרגל, צד הפנימי) ? האם לדעתך יכול להיות שזה קשור לתרופה?
במקרה והצריבה נסבלת האם אפשר בכל זאת להמשיך בטיפול?
האם מספיקה מריחה חיצונית בפי הטבעת ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הכאב בכף רגל? - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/09/2014הטיפול בניפדיפין הוא מריחה חיצונית. אם הצריבה נסבלת אתה יכול לנסות להמשיך בטיפול. הכאב בכף הרגל לא נשמע לי כקשור לטיפול בניפדיפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)