פיסורה קשה בפעם השניה-דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה קשה בפעם השניה-דחוף!!!!
    אביבה
    03/10/2014

שלום, אני סובלת ונאנקת מכאבים קשים בשל פיסורה. לפני כארבע שנים עברתי ניתוח שעזר מאוד ולפני כחודש הפיסורה צצה שוב. אני סובלת מאוד, לא מצליחה לעבוד ולתפקד. הייתי אצל מספר רופאים והמליצו על טיפול שמרני, ניפידיפין 0.4 , שמן פראפין ונורמלקס. המצב לא ממש השתפר. התקפי הכאב הם ארוכים וקשים. יש עוד משהו לעשות מלבד לגשת לניתוח חוזר? מה הסיכון בניתוח חוזר? יש סיכוי להירפא לאחר חודש בו השינוי היה מינורי, שווה להמשיך לסבול ? אודה לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסורה קשה בפעם השניה-דחוף!!!! - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/10/2014

לפי התיאור כנראה שאין מנוס מניתוח נוסף. חזרה של פיסורה אחרי ניתוח אינה שכיחה אבל אחוזים הבודדים שזה קורה ואין תגובה לטיפול תרופתי יש צורך בניתוח חוזר. רצוישהמנתח יהיה מנתח מנוסה בתחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח שני - שאלה חשובה

אביבה
    12/10/2014

היי ד"ר, בסופו של דבר עברתי לפני 5 ימים ניתוח פיסורה שני, ע"י רופא מנוסה, ההחלמה ממנו קשה ושונה לגמרי ממה שזכרתי מהניתוח הראשון. לפי מה שאני מבינה הרופא ביצע חתך בצד (שעה 9), אולם אני עדין סובלת מכאב ותחושת שריפה בחריץ האחורי. לא מצליחה להבין למה זה נמשך. הכאב עדין מונע ממני לשבת או לנהוג וממש מטריד. מה זה יכול להיות? איך ניתן לטפל בזה? אנא עזרתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח שני - שאלה חשובה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    16/10/2014

עלייך להתייעץ עם הרופא המנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו