מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה קשה בפעם השניה-דחוף!!!!אביבה03/10/2014
שלום, אני סובלת ונאנקת מכאבים קשים בשל פיסורה. לפני כארבע שנים עברתי ניתוח שעזר מאוד ולפני כחודש הפיסורה צצה שוב. אני סובלת מאוד, לא מצליחה לעבוד ולתפקד. הייתי אצל מספר רופאים והמליצו על טיפול שמרני, ניפידיפין 0.4 , שמן פראפין ונורמלקס. המצב לא ממש השתפר. התקפי הכאב הם ארוכים וקשים. יש עוד משהו לעשות מלבד לגשת לניתוח חוזר? מה הסיכון בניתוח חוזר? יש סיכוי להירפא לאחר חודש בו השינוי היה מינורי, שווה להמשיך לסבול ? אודה לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה קשה בפעם השניה-דחוף!!!! - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/10/2014לפי התיאור כנראה שאין מנוס מניתוח נוסף. חזרה של פיסורה אחרי ניתוח אינה שכיחה אבל אחוזים הבודדים שזה קורה ואין תגובה לטיפול תרופתי יש צורך בניתוח חוזר. רצוישהמנתח יהיה מנתח מנוסה בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח שני - שאלה חשובה
אביבה12/10/2014היי ד"ר, בסופו של דבר עברתי לפני 5 ימים ניתוח פיסורה שני, ע"י רופא מנוסה, ההחלמה ממנו קשה ושונה לגמרי ממה שזכרתי מהניתוח הראשון. לפי מה שאני מבינה הרופא ביצע חתך בצד (שעה 9), אולם אני עדין סובלת מכאב ותחושת שריפה בחריץ האחורי. לא מצליחה להבין למה זה נמשך. הכאב עדין מונע ממני לשבת או לנהוג וממש מטריד. מה זה יכול להיות? איך ניתן לטפל בזה? אנא עזרתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח שני - שאלה חשובה - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/10/2014עלייך להתייעץ עם הרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)