אופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופניים
    טלי
    26/10/2014

שלום רב
    עברתי שני ניתוחים של אבצס פריאנלי והאחרון עם סטון, סבל רב שלא נגמר כי גם היום יש לי פיסטולה ואני עוברת MRI אגן כדי לבדוק הסתעפויות הפיסטולה.
    שתי שאלות בנושא:
    1. אני מאוד רוצה להתחיל לרכב על אופניים, האם יכול לגרום לנזק או להחמיר את מצבי?
    2. האם שינוי תזונה או טיפול אחר יכול למנוע את הניתוח הבא?
    תודה מראש ושבוע טוב
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופניים

הוספת תגובה

• אופניים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/10/2014

א. ניתן לרכב על אופניים-אין בכך כדי לגרום נזק
    ב. אין קשר לתזונה עם בעייתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך-ותודה

טלי
    28/10/2014

ד"ר תודה רבה על ההיענות ותגובתך המהירה, האם יש אפשרות לדעת ממה זה נובע, כבר עשיתי כל כך הרבה בדיקות, איך ניתן לסיים עם זה אחת ולתמיד?
    רב תודות לך
    טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך-ותודה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/10/2014

פיסטולה היא תוצאה של מורסה המתחילה תמיד ברירית של פי הטבעת, כנראה מסתימה של בלוטה ברירית, מה שמביא לדלקת וזיהום עד מורסה. כאשר יש פיסטולה יש צורך לנתח את הפיסטולה. מתאימים את הניתוח למקרה.. במחלות מעי דלקתיות כמו מחלת קרוהן יש נטיה גבוהה יותר לפתח פיסטולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו