צניחת חלחולת??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת חלחולת??
    דור
    04/11/2014

דר שלום השאלה שלי מעט מסובכת להסבר בכתב אז אשתדל להיות ענייני.
    עברתי בשנה האחרונה 3 ניתוחים בפי הטבעת, הראשון היה כריתת קונדילומות, השני פיסטולה, והשלישי שוב צריבה וכריתת קונדילומות מתוך פי הטבעת ומחוצה לו.
    המקום החלים הייטב למעט צלקת חיצונית שנשארה בפי הטבעת כתוצאה מהצריבה במקום.
    שאלתי: הבחנתי בכך שמחדיר לעצמי אצבע לפי הטבעת וכאשר מעט לוחץ כמו ליציאה יש אדמומיות מבפנים שכאילו מבצבצת החוצה, במגע לא מרגיש שום בליטה מבפנים והמקום מרגיש כבשר חלק. אך כשלוחץ כמו למאמץ ומרחיב את פי הטבעת מעט עם האצבע אני רואה כאילו את החלחולת? או פצע פתוח שעוד לא נסגר?
    בשר?
    אין דימומים, גם לא ביציאה, מה שכן מאז הניתוח אני סובל מגזים מרובים במיוחד לאחר ארוחה וכן נפיחות בבטן
    מה זה הבליטה הזאת? היתכן שזה חלק מתעלה האנגלית וככה בולט מעט במאמץ?
    ממש מוזר לי וחושש מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת חלחולת??

הוספת תגובה

• צניחת חלחולת?? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/11/2014

אין קשר בין הפעולות והניתוחים שעברת לצניחת חלחולת. אם אתה מודאג פנה לבדיקת פרוקטולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אבל

דור
    04/11/2014

האם זה באמת החלחולת?
    בשר? זה מסוכן ? ללכת לבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אבל - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/11/2014

לא נשמע מהתיאור כמסוכן או בכלל כבעייה. כדי להסיר דאגה מליבך פנה לבדיקה (ותפסיק עם הבדיקות העצמיות המיותרות..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו