פיסטולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה
    טלי
    13/11/2014

בוקר טוב דוקטור
    במשך 5 חודשים עברתי שני ניתוחים אבסס פריאנלי, האחרון עם סטון, הפיסטולה חזרה לי ושלחו אותי ל MRI כדי לבדוק את הסתעפויותיה. אודה לך על הפענוח ועד כמה חמור המצב אצלי? האם ניתן לנתח פעם אחת ולתמיד וללא פגיעה בסוגרים? להלן התשובה:
    "מודגמת פיסטולה פריאנלית אינטר ספינקטרית מורכבת המתמשכת מאזור השעה 6 אחורנית וילימין באורך של כ 2- ס"מ וכן לשמאל לאורך של כ 5- ס"מ עם האדרה מוגברת לאחר הזרקת חומר ניגודי.
    אין עדות למורסות.
    נצפה עיבוי של העור באזור הגלוטיאלי השמאלי עם שינויים דלקתיים באזור זה.
    הרחם בכיפוף אחורי.
    שאר אברי האגן שמורים.
    בתודה מקרב לב
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסטולה

הוספת תגובה

• המשך

טלי
    19/11/2014

שלום רב,
    בהמשך לשאלתי, אני מעדכנת כי הייתי בבלינסון והפנו אותי לניתוח (אצטרך סידרת ניתוחים) בבית חולים השרון עקב עומס, הקופה שלי מאוחדת אינה עובדת עם השרון ולכן הפנו אותי לאיכילוב. הבעיה היא שברפואה הציבורית אינך יכול לבחור את המנתח ובגלל רמת המורכבות של ניתוח זה, האם יש משקל וחשיבות רבה לבחירת המנתח, וזאת בגלל הסיכון כמובן הקיים לפגיעה בסוגרים. מה המלצתך בעניין? (אגב אין לי ביטוח פרטי)
    תודה רבה מראש על סבלנותך
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו