פעסורה ופיסטולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעסורה ופיסטולה
    הדס
    18/12/2014

שלום, לפני כחודשיים הובחנה אצלי פיסורה ע״י 2 כירוגים.נתנו לי טיפול במשחה 4 פעמים ביום ואמבטיות ישיבה, אך הכאב לא פסק ואני פשוט נמנעת מלאכול כדי שלא יהיו יציאות. השבוע הלכתי לכירוג נוסף שאמר שיש לי פיסטולה, יתכן ששני רופאים טעו או שלא ראו את הפיסטולה?!?!? אני מאוד מפלדת לעבור ניתוח ובמיוחד אחרי שאמרו לי שההחלמה של ניתוח פיסטולה היא כואבת וארוכה... מה לעשות לאיזה כירוג ללכת? יש לציין ששלושתם הם פרוקטולוגים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעסורה ופיסטולה

הוספת תגובה

• פעסורה ופיסטולה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    18/12/2014

יש סיכוי טוב מאד שאת סובלת מפיסורה ועם הזמן, מהפיסורה התפתחה גם פיסטולה. הכל תלוי באיזה שלב על ציר הזמן נבדקת..
    בכל מקרה ההחלמה מניתוח של פיסורה ושל פיסטולה היא מהירה וקלה וניתן לחזור לחיים רגילים בד"כ תוך יום. אני ממליץ לך לעבור טיפול ניתוחי שיפתור את בעייתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה

הדס
    18/12/2014

תודה רבה על תשובתך המהירה, הבנתי שהחלמה מניתוח פיסטולה היא הרבה יותק קשה , זה נכון? ןהאם יש לך הסכם על כללית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו