כפל עור כואב ונפוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפל עור כואב ונפוח
    רעות
    19/12/2014

שלום יש לי כפל עור בפי הטבעת אך לפני 3 ימים הוא התנפח וכאב מאוד אחרי יציאה ואף היה אחרי יציאה דימום קל . במהלך ה3 ימים לפעמים הוא פחות נפוח ולפעמים מתנפח שוב. הייתי בבדיקה אתמול אצל כירןרןג שלא מצא דבר. ובאמת אחרי הבדיקב אצלו באתי הביתה וראיתי שכפל העור התכווץ אך היום שוב התנפח. מזה הסיבות להתנפחות של כפל עור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפל עור כואב ונפוח

הוספת תגובה

• כפל עור כואב ונפוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/12/2014

מדובר בהתקף של טחור חיצוני שבו יש שטף דם מתחת לעור היוצר "בלון" קטן המכיל דם. הדבר בד"כ חולף מעצמו.ניתן להשתמש בכל משחה לטחורים כדי להקל ולזרז את הריפוי. הטיפול הטוב ביותר הוא מניעתי-כלומר לדאוג ליציאות רכות ללא מאמץ ולהמנע ממאמצים גופניים הגורמים להתקף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רעות
    20/12/2014

מדוע אז הפרוקטולוג שבדק אותי שלשום אמר שאין כלום? הוא ראה את כפל העור במצב לא נפוח אבל עשה בדיקה רקטלית ולא אמר שיש טחור? אני פוחדת ממשהו חמור יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/12/2014

אין מה לדאוג..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו