מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורהיקיר22/12/2014
עשיתי ניתוח פיסורה לפני חודשיים הניתוח עבר בשלום ברוך ה'
לאחר ביקורת הפיסורה החלימה והטחורים שגילו בזמן הניתוח חזרו למקום והם בגודל תקין הבעיה היא שפעם בחודש יש לי דימום בצבע אדום .. לתקופה של יומיים מה הסיבה ואך אפשר להיפתר מי זה ?
האם יש סיכוי שהפיסורה תחזור לי כי אני קורא באינטרנט על פיסורות תמיד חוזרת ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון22/12/2014מצב בו הפיסורה חוזרת הוא מאד לא שכיח
את סיבת הדימום צריך לבדוק אצל כירורג/פרוקטולוג ולטפל בהתאם לממצאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער
יקיר22/12/2014מה זה אומר מצב בוא הפיסורה חוזרת הוא מצב לא שכיח
שזה כמעט ולא חוזר הוא שזה מצב שזה לרוב חוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער - תגובה
ד``ר רפאל אלון22/12/2014שזה מצב שכמעט אף פעם לא חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יקיר22/12/2014אני חייב לומר לך דבר אחד את רופא הכירורגי היחידי שלא עושה מהמקצוע מסחרה כולם אבל כולם לצערי לוקחים הרבה מאוד כסף על כול שאלה או בדיקה תודה לך ותודה שיש לנו אחד כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הניתוח
יקיר12/01/2015מה הסיבה שעבר מהניתוח פיסורה בחיתוך צידי 3 חודשיים ואני מרגיש כאב בטן קל שבא ואולך אבל רוב הזמן הכאב ישנו
יש מצב שהניתוח גרם לי לאיזה בעיה או שיבוש בבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הניתוח - תגובה
ד``ר רפאל אלון12/01/2015הניתוח בפי הטבעת לא אמור לגרום לאיזו שהיא בעייה תוך בטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בירור
יקיר04/03/2015לאחר ניתוח פיסורה ניפגשתי אצל המנתחת הפרוקטולגת היא אמרה שיש לי גם טחורים מעט גדושים ולקחת נרות "פרוקטו" רציתי לדעת בבקשה כמה נרות אני אמור לקחת ביום ולמשך כמה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולנוקופיה
יקיר04/03/2015שלום רב.
אני רוצה לעשות בדיקת קולונסקופיה .הבעיה שהפיסורה שהיה לי נגרמה משלשולים בגלל אוכל במסעדה והרופא רוצה שאני השתה חומר מרוקן שגורם לשלשולים ואני מפחד שהפיסורה תחזור לי ...
מה אתה חושב שאני צריך לעשות??
אני עושה את קולנסקופיה בגלל שיש לי דימום והפרוקטולג חושב שזה מהטחורים אבל הוא אמר שכדי שאני יעשה את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בירור - תגובה
ד``ר רפאל אלון05/03/2015נר פעם ביום לפני השינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)