סינוס פילונדלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס פילונדלי
    יוסי
    03/01/2015

שלום אני בן 27. כבר 5 שנים יוצא לי אבצס פנימי כמו גולה שכואב ולח שנעלם לאחר מספר ימים וחוזר חלילה לאחר תקופה.
    לפני שנתים היתי אצל רופא שטען שזאת פיסטולה ניגשתי לניתוח הוא לא מצא שום תעלה ועשה לי ניתוח טחור ופיסורה שהיו לי אבל לא סבלתי מהם באותו זמן.
    לאחרונה היתי אצל פרופסור שטען שזה בכלל סינוס פינודל שלא קשור לפי הטבעת שזה קשור לשיער צריך לפתוח במצבי שהוא לא חמור לתפור. וממליץ לעשות לייזר אחר כך.
    אצלי הוא ממוקם לא באיזור הקלאסי יותר נמוך סימנתי בתמונה האם זה יכול במקום הזה?
    ומה לעשות לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוס פילונדלי

הוספת תגובה

• סינוס פילונדלי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/01/2015

נראה שאתה סובל מסינוס פילונידלי. הטיפול הוא טיפול ניתוחי לכריתת הסינוס. מדובר בניתוח קצר ופשוט הניתן לביצוע גם בהרדמה מקומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוס פילונדלי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/01/2015

נראה שאתה סובל מסינוס פילונידלי. הטיפול הוא טיפול ניתוחי לכריתת הסינוס. מדובר בניתוח קצר ופשוט הניתן לביצוע גם בהרדמה מקומית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו