רטיבות בפי טבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטיבות בפי טבעת
    אבי
    06/01/2015

שלום בן 28 . לפני שנתים עברתי ניתוח פיסורה וכריתת טחורים. חתכו חלק מהסוגר השיטה הרגילה. לאחר שקרה לי לפני שבועים בריחת צואה קטנה לאחר גזים חזקים שאמרת לי שמקרה חד פעמי יכול לקרות. אני מתמקד בענין ואני מרגיש רטיבות שומנית שאני נוגע בפי הטבעת זה לא משהו שמגיע לתחתון. ממה זה ? זה בעיה ?אני בחרדות שנפגעו לי השרירים מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטיבות בפי טבעת

הוספת תגובה

• רטיבות בפי טבעת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/01/2015

אני מציע שתפנה לבדיקת מומחה ואל תנסה להגיע לאבחנות ולבקש טיפולים במסגרת הפורום. אין תחליף למפגש עם רופא, שיחה ובדיקה גופנית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור רפאל אלון

יוסי
    08/01/2015

היתי אצל פרופסור. הוא אמר שהסוגר שלי טוב מאוד ועשו לי ניתוח טוב הוא לא רואה בעיה מלבד שהבחין בפצע קטן למרות שעברתי ניתוח פיסורה. נתן לי משחת נידפין משהו כזה.
    האמת שלא כואב לי ואין לי דימום אמר משהו לא רציני שיכול אולי לגרום לרטיבות.
    אמר לי לנסות את המשחה ולראות מה קורה.
    אם אין בעיה רצינית אז מדוע האיזור שם לח ושומני לעיתים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו