טיפול בטחורים פנימיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בטחורים פנימיים
    אריאל
    14/01/2015

מזה חצי שנה אני סובל מפיסורה וטחורים פנימיים. במשך 8 השבועות האחרונים עשיתי אמבטיות חמות וטיפול באמצעות משחת רקטוגסיק (פעמיים ביום). בנוסף התזונה שלי היא עם סיבים תזונתיים וכן שמן פרפין לריכוך היציאות. לצערי, מדי פעם, גם תוך כדי 8 השבועות הללו, היו דימומים (אמנם הרבה יותר קלים מבעבר, אבל עדיין היו), וכעת אני לפעמים חווה כאבים (לפעמים אפילו עזים) בפי הטבעת, גם לא לאחר יציאות. הרופא המטפל אמר לי שאלו הטחורים הפנימיים. מה אפשר לעשות על מנת למנוע את הכאבים הללו? על איזו תזונה עליי לשמור על מנת שלא לעורר את הטחורים הפנימיים וכיצד ניתן להקל ואף למנוע את הכאבים הללו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בטחורים פנימיים

הוספת תגובה

• טיפול בטחורים פנימיים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/01/2015

בדרך כלל טחורים אינם גורמים לכאבים עזים. מקור הכאב שלך הוא כנראה הפיסורה. עליך לעבור טיפול (תרופתי ו/או ניתוחי ) לריפוי הפיסורה ואח"כ לטפל בבעיית הטחורים אם אכן ישנה כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו