בעיית טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית טחורים
    רינת
    09/02/2015

שלום,
    בעלי סובל מטחורים כשלוש שנים עם תופעות כהפרשות יתר מפי הטבעת, דקירות, כאבים ואי נוחות לכל אורך היום. לפני חצי שנה הוא עבר הליך רפואי האל דופלר והיה עליו לשתות כל יום אבקה מומסת במים ונאמר לו שיבוא הקץ לבעייתו. הדבר לא קרה, התופעות המשיכו באותה עצמה והוא עבר טיפול חוזר לפני כחודש. הרופא טוען שההליך הצליח באופן מלא אך בפועל לא חלה שום הקלה, התופעות ממשיכות ובעלי מיואש לגמרי. איכות החיים שלו נפגמה קשות והוא לא אותו האדם שאני מכירה ואני סובלת את כאבו יחד איתו. שאלתי היא, למה התופעות שהזכרתי ממשיכות גם אם אין טחורים כרגע? האם זה מצב שכיח? מה ניתן לעשות כדי להיפטר מהן או למזער אותן?ולבסוף, הייתכן שמקורן של ההפרשות הדקירות הכאבים ואי הנוחות הוא בבעייה אחרת בכלל?
    רב תודות מראש,
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית טחורים

הוספת תגובה

• בעיית טחורים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/02/2015

לא ניתן לענות על שאלתך מבלי לבדוק את המטופל.אני מציע שתפנו לחוות דעת נוספת אצל מומחה אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו