שאלה קצת לא קשורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת לא קשורה
    מה זה משנה
    26/04/2008

הפדיחה לא מאפשרת לי לשאול את רופאת המשפחה שלי-
    אני נוהגת מידי פעם לקיים יחסי מין אנאליים.
    לפני אני עושה לעצמי חוקן (בעזרת צינור האמבטיה) . רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לפגיעה בגלל החוקנים. האם כדאי שאגביל את הכמות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת לא קשורה

הוספת תגובה

• תשובה קצת קשורה

ד''ר דוד נויפלד
    27/04/2008

יש מצב.
    קודם כל למה צינור? יש חוקנים קטנטנים בבית המרקחת שפחות מסוכנים אם כי לטווח ארוך עלולים לפגוע בתפקוד המעי. חוץ מזה נשמע מהשאלה שזה לא מדי פעם אלא תכופות. כדאי לחשוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כמה זה יותר מידי

מה זה משנה
    27/04/2008

קודם כל הבהרה- זה לא ממש הצינור- אני מפרקת את הראש ואז לזה מחברת מין צינורית קטנטנה שמתאימה בול. את ההזרמה של המים אני עושה בזרם לא גבוה לכמה שניות (נגיד 10-15 שניות) ולא יותר מזה.
    עכשיו עם המידע הגראפי הזה מה אתה אומר- כמה זה יותר מידי? פעם ביומיים/שבוע/שבועיים? אני דווקא לא עושה את זה המון (לדעתי הלא מלומדת, בוא נגיד שהחבר שלי היה מת ליותר) אבל רוצה להיות בטוחה שאני לא פוגעת בעצמי (ומצד שני לא ממש רוצה להסתכן בתקלות לא נעימות במיטה)
    ועוד שאלה- למה זה פוגע במעי?
    אולי שאלות קצת מוזרות אבל נכון שעשיתי לך את היום איתן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוקנים

ד''ר דוד נויפלד
    29/04/2008

חוקן הוא לא פעולה טבעית וכאשר המעי "מתרגל" הופך "עצלן" ואזי מפסיק לתפקד באופן טבעי.
    אין לי נתונים להגיד כמה זה יותר מדי. אם לא צריך זה יותר מדי ומהווה abuse של המעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו