רטיבות והפרשות בפי הטבעת אחרי ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטיבות והפרשות בפי הטבעת אחרי ניתוח פיסורה
    ד``ר רפאל אלון
    17/03/2015

שלום אני בן 28 לפני כשנתים עברתי ניתוח פיסורה וטחור.
    בחודשים האחרונים יש לי רטיבות כל הזמן בפי הטבעת דבר שגורם גם לגרד ואי נוחות בצבע שקוף ללא ריח שמגיעות גם לתחתונים. הכמות גדולה יותר ומגיעה לתחתון שהצואה קרובה לפי הטבעת ואני צריך להכנס לשירותים.
    בבדיקת פרוקטולוג ורקטוסקופיה הכל תקין.
    בבדיקת לחצים בפי הטבעת התוצאות הן:
    לחץ בסיסי תקין
    לחץ בזמן הכיווץ מוגבר.
    ישנה התכווצות פרדוקסלית בזמן PUSH
    ממצאים יכולים להתאים לאנזימוס איך אין קלינקה.

לגבי ההתכווצות בזמן הPUSH לדעתי פחדתי בתת מודע לשחרר באמת כמו בשירותים שלא יברח משהו. אין לי עצירות להפך אפילו מעי רגיז 3-4 פעמים ביום אני משתחרר בקלות בשירותים. המליצו לי לעשות קולנוסקופיה.
    ממה זה יכול להיות ? האם יכול להיות קשר לפיסטולה?
    מה עושים אני סובל מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רטיבות והפרשות בפי הטבעת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/03/2015

אניזמוס מתבטא בקושי משמעותי בהתרוקנות, משהו שלא קיים אצלך. פיסטולה מתבטאית בהפרשה עכורה-דמית, בכאב ברב המקרים-מה שלא קיים אצלך. גם פיסורה וטחורים מתבטאים בצורה אחרת.
    הפרשה שקופה היא בד"כ הפרשה של רירית המעי הגס וצריך לבדוק מה הסיבה לכך. אם ברקטוסקופיה לא נמצא דבר חריג השלב הבא הוא קולונוסקופיה להשלמת בירור המעי הגס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור רפאל אלון

אבי
    17/03/2015

על פי הבדיקות אני מבין שאין לי בעיה בסוגר? לפעמים ההפרשה היא עם צואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור רפאל אלון - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/03/2015

בדיקת המנומטריה שציטטת מראה על לחצים תקינים בסוגר. מקרה מסוג כמו שלך מחייב מפגש עם רופא מומחה בתחום, בדיקה גופנית ובדיקות נוספות ולא יוכל להגיע לאבחון ופתרון דרך פורום אינטרנטי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו