כאבים אחרי זריקה לטחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי זריקה לטחור
    אלידו
    27/03/2015

אתמול קיבלתי זריקה לטחור אצל פרוקטולוג. בהתחלה הייתה צריבה קטנה, אבל היום(יום אחרי), מיד לאחר השירותים התנפח לי שמה כלפי חוץ ונורא כואב לי ברמה שאני לא מסוגל לשבת הרבה או לעמוד וללכת הרבה וחייב לשכב(כשגם במצב שכיבה זה כואב. הכאב הזה נמשך כבר כמה שעות והוא בלתי נסבל.
    בנוסף בחילות וכאבי ראש.
    אשמח לדעת איך אפשר להקל על הכאב והנפיחות וכמו כן מה הסיבה לכל זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי זריקה לטחור

הוספת תגובה

• חשוב לציין

אלידו
    27/03/2015

שאני מניח שזה הוריד שיצא והוא די גדול וכואב וצורב וכל כמה דקות ישנה התכווצות בלתי נסבלת של פי הטבעת על הוריד.
    ניסיתי לשים על זה קרח וזה לא עזר ואפשר להגיד שזה ככה כבר 10 שעות.
    אני נח בינתייפ במצב שכיבה.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לציין - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/03/2015

לפי התאור יש לך התקף של טחור חיצוני כתגובה לטיפול שעברת. ממליץ על אמבטיות פושרות-חמימות, משככי כאב ובעיקר-לפנות למעקב אצל הרופא שטיפל בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר

אלידו
    29/03/2015

לאחר שיחה עם המזכירה של הרופא(שדיברה איתו בשבילי), נאמר לי שהטחור החיצוני שיצא לי אמור לקרות לאחר הזריקה ולכאוב במשך כמה ימים.
    האם תגובה כזאת לזריקה היא הגיונית?
    עברתי בעבר 2 זריקות כאלה ולא הייתה לי שום תגובה כזו אלא רק הקלה במצב ואילו עכשיו יש לי טחור גדול חיצוני שכואב כבר 3 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    29/03/2015

זה יכול לקרות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו