הפרשה ורטיבות בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה ורטיבות בפי הטבעת
    אבי
    06/04/2015

בן 28 סובל מהפרשות שקופות כמו מים בעיקר לפני יציאה כאשר יש לי הרגשה התחתון נרטב .מנומטריה תקינה רקטוסקפיה תקינה בדיקה ידנית תקינה כרגע מחכה לקולונסקופיה. הבעיה שדווקא איזור עצם הזנב הוא הרטוב יותר אני יודע שיש לי סינוס וגם רואה את הנקבים יש מצב שכל הרטיבות זה משם? ואם כן למה זה קורה באופ משמעותי רק לפני הרגשה ללכת לשירותים? אני ממש סובל כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה ורטיבות בפי הטבעת

הוספת תגובה

• הפרשה ורטיבות בפי הטבעת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    07/04/2015

לא סביר שהרטיבות שאתה מתאר מקורה בסינוס פילונידלי . יש צורך להשלים את בירור המעי הגס עם קולונוסקופיה. פנה גם לבדיקת כירורג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור רפאל אלון

אבי
    08/04/2015

השרירים שלי על פי הבדיקה לחץ בסיסי תקין ובכיווץ לחץ מוגבר אז ממה זה נובע?
    תמיד האיזור מעט לח ורטוב ולפני יציאה בכלל זה מגיע גם לתחתונים.
    אילו סיבות יכולות להתאים לתופעה של הפרשות מימית שקופה ללא שליטה? זה פתאום התחיל לי יום אחד לפני 3 חודשים ומאז זה לא עובר לי. אני בחור צעיר זה לא נעים זה לא נוח זה סבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור רפאל אלון - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    08/04/2015

הבעייה , לפי התיאור, אינה בעיה של השריר. ההפרשה המתוארת מתאימה להפרשה של רירית המעי. התלונה שלך אינה מסוג הבעיות השכיחות ויש צורך לבדוק ולנסות להגיע לאבחון, ובהתאם לכך לטפל. לא ניתן לעשות זאת בהתכתבות בפורום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו