תופעה לא מובנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה לא מובנת
    קרן
    12/04/2015

שלום רב, כאשר אני מתקלחת אני מנקה את אזור פי הטבעת על ידי סבון ומים. את הוצאת הסבון משם אני עושה על ידי פתיחת פלחי הישבן מצד אחד ואז עם ראש המקלחת שוטפת במים. שמתי לב שלאחר שאני מנקה בצורה כזו יש לי אחרי סיום המקלחת תחושה של רצון לצואה. האם הגיוני שהזרמת המים להוצאת הסבון כפי שתיארתי יכולה לגרום לגירוי תחושת צואה? אציין שיש לי 2 טחורים חיצוניים הגיוני שהזרמת המים פוגעת בטחורים? והאם יש הצעה מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה לא מובנת

הוספת תגובה

• תופעה לא מובנת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/04/2015

אין קשר בין הטחורים החיצונים לצורך ליציאה. אבל גירוי פי הטבעת עצמו עם מים יכול לעורר תחושת צורך ביציאה. זו בעצם אחת התוצאות של חוקן-לגרות ולפעיל את הרקטום ליציאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

קרן
    13/04/2015

הגיוני שהתחושה של צורך ביציאה יקרה גם אם מדובר בהתזת מים לפי הטבעת באופן חיצוני בלבד ( ניקוי הסבון מפי הטבעת בזמן התקלחות) ? (בניגוד לחוקן שמחדירים פנימה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו