דם בניגוב - האם פיסורה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בניגוב - האם פיסורה?
    ד``ר רפאל אלון
    02/05/2015

בעקבות דם בניגוב צילמתי את מה שקורה בפי הטבעת ומצורפת התמונה. האם זה פיסורה? איך עלי לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בניגוב - האם פיסורה?

הוספת תגובה

• פיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/05/2015

נראה יותר כמו טחור חיצוני. קשה לדעת מהתמונה-פני לבדיקת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי היום אצל פרוקטולוג ובכל זאת...

גלית
    03/05/2015

תודה על תשובתך. הלכתי לפרוקטולוג היום והוא ביצע אנוסקופיה ואמר שיש סדק קטן בלבד. זה נראה לי קצת מוזר כי מה שאני רואה בתמונה ששלחתי לך נראה יותר מאשר סדק קטן. דרך אגב, אולי לא הבהרתי, אך מה שאתה רואה בתמונה אינו חיצוני אלא פנימי- מתחתי מעט את פי הטבעת וביקשתי מבן זוגי לצלם. זו בהחלט לא תמונה חיצונית. מבחוץ הכל נראה בסדר... אודה על חוות דעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי היום אצל פרוקטולוג ובכל זאת... - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/05/2015

קשה להתרשם מהתמונה. בדיקה ממשית מדויקת הרבה יותר. אם אינך שבעת רצון את יכולה לפנות ולקבל בדיקה וחוות דעת נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו