פיסורה בבקשה סובלת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה בבקשה סובלת!!
    רינת
    25/05/2015

שלום דוקטור ,,
    הנני סובלת מפיסורה כבר ארבעה חודשים אחרי טיפול ברקטוגסיק ודיאטת תזונה שלא עזר, בסופו של דבר פרוקטולוג הפנה אותי לניתוח, הופנתי למרפאת בית חולים עם המלצה לניתוח , הפרוקטולוג בבית החולים קבע לי תור לניתוח שהתור הוא עוד חצי שנה הכי קרוב שיש, הפרוקטולוג עשה לי גם דליטציה ככה קוראים לזה וגם נתן לי משחת נדינפין שאמר שאולי יכול לעזור ואם הלדטציה והנדינפין יעזור אז שאבטל את התור לניתוח!! ואני מוסיפה שהוא אמר שהפיסורה מאוד עמוקה ואחורית!! האם הלדטציה והנדינפין שהוא נתן שהבית מרקחת ירקחו לי אמור לעזור? מה שהרקטוגסיק לא עזר? או שבגלל שזה עמוק אז הסיכוי קלוש והפתרון זה רק ניתוח!!
    אציין שאני בת 29 בריאה בדרך כלל ,,,
    תןדה מראש;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה בבקשה סובלת!!

הוספת תגובה

• פיסורה בבקשה סובלת!! - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/05/2015

רקטוג'סיק וניפדיפין הן תרופות עם השפעה דומה ותוצאות הריפוי בשתיהן דומות. כנראה שאת בכל זאת צריכה ניתוח. בדקי אם יש לך ביטוח משלים בקופת החולים שלך או ביטוח פרטי שבאמצעותם תוכלי לזרז את מועד הניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו