הפנייה לבדיקות נוספות בבקשה הסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפנייה לבדיקות נוספות בבקשה הסבר
    ישראל
    27/05/2015

שלום,
    בבדיקת מונומטריה נמצא שיש לי חוסר שליטה על סוגרים.
    למרות זאת,שלחו אותי לבדיקות נוספות ,EMG סקראלי, ואולטרה סאונד אנאלי.שאלותיי הם קודם כל,לשם מה בדיקות נוספות?מה כל בדיקה עושה?האם תוצאות בדיקה מונוטרית הן לא הכי טובות?כך הרופא בב"ח הסביר.האם תוצאות בדיקות אלה יכולות לסתור תוצאות בדיקה מונומטרית.אני נורא מודאג ואני מבקש הסבר כי אני בבעית עבודה גדולה עקב כך.תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפנייה לבדיקות נוספות בבקשה הסבר - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/05/2015

הבדיקות שנשלחת לבצע מטרתן למצוא את הגורם לחוסר השליטה. לפי הסיבה יהיה ניסיון להתאים את הטיפול הדרוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עוד שאלה

ישראל
    28/05/2015

כלומר אין ויכוח על כך שיש אי שליטה על הסוגרים לפי בדיקת המונומטריה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עוד שאלה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/05/2015

אישליטה מדווחת על ידי הנבדק-כלומר שהוא סובל מבריחת גזים ו/או צואה. המנומטריה בודקת לחצים באזורים שונים של פי הטבעת והרקטום בנסיון לאבחן את הסיבה כדי שאפשר יהיה להתאים טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו