מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זליגת נוזל מפי הטבעתאבי03/06/2015
שלום בן 27. באפריל 2013 עברתי ניתוח פיסורה על ידי חיתוך חלקי של הסוגר והכל היה תקין. בינואר 2015 החלה לי זליגת נוזל מימי שקוף לפני יציאה בתחתונים ובעת גזים גם אחרי יציאה בנייר יש רטיבות. מנומטריה תקינה חוץ מהפוש שמקום לשחרר טען שכיווצתי נראה לי מהפחד שיצא לי משהו. לחץ בסיסי תקין כיווץ מוגבר.
גם רקטוסקופיה בדיקות ידניות וקולנסקופיה תקינות. אין לי בעית שליטה בגזים וצואה.
אני ממש סובל בדכאון זה מביך אני נמנע ממגע אינטימי עם בחורה זה מציק ולא נעים במהלך היום. הרופאים לא מוצאים בעיה חריגה.
לפי דעתך זה עקב הניתוח והחיתוך של השריר לאחר כמעט שנתים התעוררה בעיה? לא היו רואים זאת בבדיקות? אפשר לתקן זאת בכלל?
לבנאדם נורמלי אחרי יציאה אין רטיבות באיזור ואצלי הנייר כולו טיפות גדולות של רטיבות ממה כל הנוזל הזה? אני ממש במצב קשה . האם יש עוד בדיקות שאפשר לעבור ? הפנו אותי לגסטרואנטרולוג מה יעזור לי תודה
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זליגת נוזל מפי הטבעת - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/06/2015לא נראה שהבעייה קשורה לנתוח הפיסורה. ניתן לבדוק את שלמות שריר הסוגר ע,י בדיקת על קול הנקראית TRUS. צריך לבדוק מהי אותה הפרשה מסתורית-האם זו הפרשה של רירית המעי? הזעה מהעור סביב פי הטבעת? בעייתך נשמעת כבעייה חריגה ולא שגרתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור אלון
אבי04/06/2015אני לא מאמין שזה זיעה כי זה מתחיל רק כאשר יש קצת הרגשה לשירותים אפילו לא להרגשה שחייב ללכת מידית. האם זה תופעה שקשורה למעי רגיז אולי?
העליתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)