זליגת נוזל מפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זליגת נוזל מפי הטבעת
    אבי
    03/06/2015

שלום בן 27. באפריל 2013 עברתי ניתוח פיסורה על ידי חיתוך חלקי של הסוגר והכל היה תקין. בינואר 2015 החלה לי זליגת נוזל מימי שקוף לפני יציאה בתחתונים ובעת גזים גם אחרי יציאה בנייר יש רטיבות. מנומטריה תקינה חוץ מהפוש שמקום לשחרר טען שכיווצתי נראה לי מהפחד שיצא לי משהו. לחץ בסיסי תקין כיווץ מוגבר.
    גם רקטוסקופיה בדיקות ידניות וקולנסקופיה תקינות. אין לי בעית שליטה בגזים וצואה.
    אני ממש סובל בדכאון זה מביך אני נמנע ממגע אינטימי עם בחורה זה מציק ולא נעים במהלך היום. הרופאים לא מוצאים בעיה חריגה.
    לפי דעתך זה עקב הניתוח והחיתוך של השריר לאחר כמעט שנתים התעוררה בעיה? לא היו רואים זאת בבדיקות? אפשר לתקן זאת בכלל?
    לבנאדם נורמלי אחרי יציאה אין רטיבות באיזור ואצלי הנייר כולו טיפות גדולות של רטיבות ממה כל הנוזל הזה? אני ממש במצב קשה . האם יש עוד בדיקות שאפשר לעבור ? הפנו אותי לגסטרואנטרולוג מה יעזור לי תודה

..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זליגת נוזל מפי הטבעת

הוספת תגובה

• זליגת נוזל מפי הטבעת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/06/2015

לא נראה שהבעייה קשורה לנתוח הפיסורה. ניתן לבדוק את שלמות שריר הסוגר ע,י בדיקת על קול הנקראית TRUS. צריך לבדוק מהי אותה הפרשה מסתורית-האם זו הפרשה של רירית המעי? הזעה מהעור סביב פי הטבעת? בעייתך נשמעת כבעייה חריגה ולא שגרתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור אלון

אבי
    04/06/2015

אני לא מאמין שזה זיעה כי זה מתחיל רק כאשר יש קצת הרגשה לשירותים אפילו לא להרגשה שחייב ללכת מידית. האם זה תופעה שקשורה למעי רגיז אולי?
    העליתי תמונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו