הפרשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה
    אבי
    13/06/2015

שלום דוקטור זה אני בא אותו בחור בן 28 שחפר פה עם הרבה הודעות .
    כפי שאתה מבין מצבי לא טוב ולפני יציאה יש לי שטף מים מימי שקוף אין לי בעית שליטה בצריכים ובגזים רק ההפרשה והרטיבות שהחלה לי בינואר 2015
    אחזור שוב קולנסקופיה תקינה/ רקטוסקופיה תקינה
    מנומטריה : לחץ בסיסי תקין
    לחץ בכיווץ מוגבר
    בפוש במקום לשחרר כיווצתי הוא רשם חשד לאנזימוס אין קליניקה אבל הבנתי שזה משהו שמתבטא בעצירות ואני סובל להפך מריבוי יציאות 5 בממוצע ביום לדעתי אולי פחדתי שתברח לי צואה והאם מצב מסביר זה הפרשות?
    הפרוקטולוג לא מצא בעיה פרוקטולוגית קלאסית הפנה אותי לגסטרואנטרולוג שאמר לי להפסיק מוצרי חלב לחודש לראות מה קורה ביציאות ולחזור אליו. לא הבנתי מה הקשר בין החלב להפרשה המימית ללא שליטה.
    אתמול ערב יום שישי היתה לי יציאה מספר 5 לאותו יום ניגשתי לשירותים ומצאתי את כל התחתון מים. אני לחוץ לא יודע מה לעשות איך אני אחיה ככה? העלתי תמונה של מה שקרה לי מי יכול לעזור לי? יום שני אני חוזר לרופא מה לבקש ממנו אולטרסאונד? כל זה אולי מהניתוח פיסורה לפני שנתים? או שבכלל כל הנוזלים האלה לא אמורים להיות? מצבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה

הוספת תגובה

• הפרשה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/06/2015

הפתרון של בעייתך, אם קיים, הוא לאחר אבחון מדויק. בבעיה לא ברורה ונדירה כבעייתך לא ניתן לאבחן ולהציע טיפול מעל דפי הפורום.. עליך לפנות לרופא מומחה בתחום שאתה סומך עליו ולפעול לפי עצתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור רפאל אלון בבקשה כנס

אבי
    13/06/2015

איזה רופא אני צריך פרוקטולוג או גסטרואנטרולוג?
    זאת באמת בעיה מוזרה שבינתים לא יודעים למה ואיך.
    אם אבקש אולטרסאונד רקטלי מה ניתן לראות שם? איך אמור להראות פי הטבעת לאחר חיתוך חלקי של הסוגר הפנימי בפיסורה?
    האם בכלל אמור לצאת רטיבות כזאת מפי הטבעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור רפאל אלון בבקשה כנס - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    14/06/2015

אני מציע שתפנה לפרוקטולוג.ניתוח פיסורה בעבר אינו קשור לבעיה (ככל הנראה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי קורה

ליאור
    10/07/2016

סליחה על החוצפה אבל ברצוני לשאול האם נמצא הגורם לכך? האם עבר?
    גם לי קורה והבדיקות תקינות..
    תודה ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו