סינוס פילונידלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס פילונידלי
    אורלי
    01/07/2015

שלום ד"ר..
    לפני כשנתיים אובחנתי עם סינוס פילונידלי דלקתי , במיון ניקזו לי את המוגלה והכל הסתדר . כבר חודש אני סובלת מכאבים נוראיים בישיבה לפעמים גם אחרי הליכה מרובה . לאחר בדיקה אצל רופא טופלתי ע"י שלושה סוגים של אנטיביוטיקה ושום דבר מהן לא עזר לי . בנוסף לכך במקום הצלקת שנותרה מהניקוז יש שתי פיסוטולות לא מוגלתיות ואינן מפרישות , חשוב לציין שהסינוס ללא דלקת פעילה אך הכאבים לא עוזבים אותי ומיום ליום זה רק מחמיר . מה עושים במצב כזה ? אני חיילת והרופא של הבסיס אומר שכל עוד אין דלקת אז הכל בסדר אבל אני לא מצליחה לסבול את הכאבים .

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוס פילונידלי

הוספת תגובה

• סינוס פילונידלי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/07/2015

צריך לבדוק ממה נובעים כאבייך. סינוס פילונידלי צריך לנתח ולהוציא כדי למנוע אירועי דלקת בעתיד. ייתכן והכאב עכשו הוא מסיבה אחרת-למשל דלקת בפרק עצם הזנב אשר בה הטיפול הוא בתרופות נוגדות דלקת (לא אנטיביוטיקה) למספר שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו