כאבים באזור פי הטבעת לאחר יציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור פי הטבעת לאחר יציאות
    מרק
    10/07/2015

שלום, אני בן 18 וכבר במשך שנים רבות אני סובל מכאבים שורפים אחרי שאני הולך לשירותים, יש תקופות בהן הכאבים מתגברים ויש תקפות שבהן זה נרגע. אני נמצא לפני גיוס (נשאר לי שבוע) ואני בבעיה רצינית, כל פעם אחרי שאני הולך לשירותים ממשיכות לצאת הפרשות לא גדולות של צואה מפי הטבעת וכנראה זה הגורם לכאבים, כדי שזה יעבור אני צריך לחכות בערך שעה עד שעתיים ואז לשטוף את האזור עם מים וסבון. במהלך השעה-שעתיים האלו אני בדרך כלל שוכב במיטה מכיוון שברגע שאני מתחיל ללכת הכאבים מתחילים. ישנם ימים שאפילו המקלחת לא עוזרת ואני סובל כל היום.
    נפגשתי עם רופאים רבים: כירורגים ופרוקטולוגים. כולם בדקו אותי ואמרו שהם לא רואים משהו מיוחד. בדיוקת הדם שלי תקינות, בדיקת סיגמוידוסקופיה תקינה, אולטראסאונד בטן עליונה תקין.
    כאשר ביקרתי אצל רופא מומחה לפרוקטולוגיה הוא אמר שהוא לא רואה שום דבר מיוחד אך כתב "בבדיקה: טונוס מוגבר, דרמטיטיס עדינה, קרשי קטקנטן ישן בטחור חיצוני שמאלי. ללא טחורים מוגלדים בתעלה ללא פיסורה. חוסר הרפיילת פו בורקטליס."
    אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין מה הבעיה, אם צריך לבוא לבדיקה אני מוכן לבוא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באזור פי הטבעת לאחר יציאות - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    11/07/2015

נבדקת מס פעמים וכל הרופאים לא מצאו בעיה הנראית לעין. כנראה מדובר בבעייה תפקודית. מציע להשלים בדיקת מנומטריה של פי הטבעת ואולי גם בדיקת TRUS (אולטרא-סאונד של פי הטבעת והפריניאום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו