טיפול בפיסורה - פצע ללא כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפיסורה - פצע ללא כאבים
    ד``ר רפאל אלון
    27/07/2015

שלום דר',

אני בת 32, בריאה בד"כ.
    בעקבות הפלה מאוחרת שעברתי(5.7.15) עם כדורי ציטוטק, היו לי שלשולים חריפים במשך שבוע. לאחר שבוע, היו לי יציאות מסודרות אך שמתי לב שישנו דימום קל מאוד וטרי.
    ביום חמישי האחרון (23.7.15), אובחנתי ע"י כירורג שיש לי פיסורה. אני לא סובלת כלל מכאבים, אמנם אני מרגישה שיש לי שם פצע בעת יציאה אך הוא לא כואב.
    קיבלתי שני טיפולים: 1. gal nifedipine
    2. רגולקס.
    ביום שישי האחרון (24.7.15) התחלתי בטיפול עם ה"רגולקס". מאותו רגע פסקו הדימומים (זה היום הרביעי שאני ללא דימום).
    אתמול בערב (26.7.15), קיבלתי את "הניפדיפין" (כי לקח זמן עד שרקחו לי את התרופה).
    שאלתי: האם יש צורך להשתמש בג'ל "הניפדיפין" מאחר ואינני סובלת יותר מדימומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בפיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/07/2015

התלונה בעיקרית במצב של פיסורה היא כאבים בפי הטבעת. אם אין לך כאב ודימום ייתכן והפיסורה נרפאה. פני לבדיקה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    29/07/2015

תודה על תגובתך, דר'
    שאלה נוספת: האם זה אומר שישנה אפשרות שתוך 4 ימים נרפאה הפיסורה רק באמצעות "הרגולקס"?
    לפני שאובחנתי לא ממש סבלתי מכאבים. הרגשתי שיש פצע בעת היציאה. אחרי שלושה ימים ממתן "הרגולקס"- לא הרגשתי דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו