כאבי בטן עצירות כאבים ודם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עצירות כאבים ודם
    לולה
    13/08/2015

שלום אני בת 33 בריאה בדרך לאחר טיפול בהליקובקטר פולרי לאחר כשבוע מסיום הטיפול סבלתי מעצירות נוראית מלחיצות כמו לידה ממש צריכה ללחוץ חזק על מנת להקל על היציאה ..ואז מרגישה שהצואה חותכת אותי ואני רואה דם לאחר מכן כששוב נכנסת לשירותים אני מרגישה כאבים איומים בפי הטבעת עד כדי שקשה לי לשבת לפעמים ובכיווץ אני ממש מרגישה כאבים רציתי לדעת אם זה מזוהה עם פיסורה ? האם אני הולכת למות כתוצאה מגידול ? האם עצירות קשה יכולה לגרום לזה ..לרוב יש לי הרגשת אי נוחות בבטן התחתונה בצד ימין סמוך למפשעה ..כשיש לי עצירות. יש לי תור לפרוקטולוג ב1.9 האם להקדים אותו?
    בתודה מראש
    לולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן עצירות כאבים ודם

הוספת תגובה

• למה דילגו על שאלתי?????

לולה
    13/08/2015

ענו לאחרים ולא לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שזהו היחס בפורום זה לדלג ככה

לולה
    13/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן עצירות כאבים ודם - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    14/08/2015

א. עצירות ויציאה קשה יכולות לגרום לכל התופעות שתיארת.
    הסיכוי לחלות בסרטן מעי גס בגיל 33 הוא מאד קלוש. אין סיבה להקדים את התור לפרוקטולוג
    ב. שאלתך התקבלה במייל שלי רק הבוקר וכשראיתי אותה-כתבתי תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו