פצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע
    אור
    04/10/2015

מעל שנה יש לי מין פצע קצת מעל פי הטבעת. כדי לראות אותו צריך לפשק את הלחיים. לפעמים הפצע נראה כמו גולה קטנה ולפעמים הוא נראה כמו חור בגודל 2 ס"מ בערך. כשהוא כמו גולה מציק לי לשבת וכנראה מהישיבה האין ברירתית אז משהו שם מתפוצץ והוא הופך לחור שמגרד ומזיע מאוד (יש הפרשה של נוזל כלשהו) וכנראה מהגירודים יורד דם. יש מקרים שאני בכלל לא מרגישה אותו וגם אין שם שום גולה ושום חור. בתקופה הארוכה שזה נמצא אין שום החמרה מבחינת כאבים. החלטתי לכתוב כי זה מאוד מציק ויורד לי דם לפחות פעמיים בשבוע. לא הלכתי לבדוק את זה עד עכשיו היות ואני מתביישת מאוד מאוד.. אני לא יודעת איך להתגבר על הבושה והאי נעימות הזאת ולא נראה לי שאלך לכן רשמתי פה. וזה לא משנה לי רופא או רופאה.אני אפילו לא מדברת על זה עם אף אחד. אם רלוונטי אז אני בת 23, בריאה. מה זה יכול להיות? האם זה נשמע משהו מסוכן? והאם יש משחה או משהו ללא מרשם רופא שיעזור במקרה הזה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע

הוספת תגובה

• פצע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/10/2015

התיאור מתאים למה שנקרא "סינוס פילונידלי". (ידוע בלשון עממית כ"שערה הפוכה"). יש צורך בניתוח קטן להסרתו. ניתן לבצע הניתוח בהרדמה מקומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה המשך

אור
    05/10/2015

האם "שערה הפוכה" זה דבר מסוכן או רק גורם אי נוחות?
    ז"א טיפול הוא הכרחי או שאפשר לחיות עם הבעיה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/10/2015

הסיכון היחידי הוא התלקחויות דלקתיות חוזרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי.. הרגעת אותי.. תודה רבה!!

אור
    06/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו