טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים
    זקוקה לעיצה
    09/10/2015

שלום רב
    מזה מספר שנים שאני סובלת מטחור שבא והולך. הייתי אצל פרוקטולוג בעבר שהסתכל ואמר שאכן מדובר בטחור ושאשתמש בנוגדי כאב עד יעבור.
    הייתה הפוגה כצפוי, ומדיי פעם היה חוזר ועובר.
    לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש חולשה מאוד גדולה בגוף עד לכדי חוסר תפקוד, בבדיקת דם נמצא ברזל מאוד נמוך בדם ללא אנמיה, כנראה בעקבות צמחונות שכן יתר בדיקות הדם תקינות, בשבוע האחרון אני מטופלת באנטיביוטיקה מסוג מטרוג'יל בעקבות מה שנראה כמו דלקת בסינוסים, לא רק שאין שיפור אלא גם שמאז תחילת הטיפול אני משלשלת המון וסובלת מכאבי תופת בגלל הטחורים.
    שאלותי:
    1. האם יתכן קשר בין טחורים סמויים לתחושות חולשה?
    2. אני לפני היריונות ולא רוצה לסבול מטחורים חוזרים ונשנים כמובן.
    מדובר בטחור 1 שבכל פעם שיש מעט בעיות בקיבה יוצא ועושה לי את המוות
    מה מומלץ לעשות? אני ממש לא רוצה לעשות ניתוח שכן רוב הזמן הוא שקט אבל אני כן רוצה לטפל בעניין אולי בדרך אחרת.
    אודה להכוונה
    סתיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים

הוספת תגובה

• טחורים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    12/10/2015

אין קשר בין טחורים לחולשה. את כנראה סובלת מהתקפים חוזרים של טחור חיצוני. הטפול הוא לרב מניעתי-להמנע מעצירות ומאמץ ביציאה.בזמן התקף אמבטיות,משחה ומשככי כאב. אם תדירות ההתקפים הינה רבה ניתן להסיר הטחור בניתוח בהרדמה מקומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד שאלה של וידוי ד"ר

זקוקה לעיצה
    12/10/2015

האם זה אותו הניתוח שמדברים על כך שמאוד קשה להתאושש ממנו?
    ועוד שאלה: הסיכוי שהטחורים הללו יתקיפו שוב בזמן היריון הוא גבוה, נכון? אני מבינה שנשים שלא סבלו מטחורים לפני היריונות קיבלו התקף אז אני מניחה שאם יש היסטוריה מקדימה הסיכוי גבוה הרבה יותר, אני צודקת?

תודה על תשובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד שאלה של וידוי ד"ר - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/10/2015

לאחר ניתוח האזור כואב ורגיש לתקופה של שבוע-שבועיים. לא ניתן לנבא אם בזמן הריון יהיה התקף או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו