טחורים? הפרעה ברצפת האגן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים? הפרעה ברצפת האגן?
    אנונימית
    17/10/2015

שלום רב,
    מזה כשנתיים סובלת מסימפטומים במערכת העיכול ואיבחנו אצלי קרוהן באיליום הסופי
    אבל זה לא מסביר את התסמינים שיש לי והעלה סימני שאלה אצל מספר רופאים
    סובלת מטנזמוס,ריר, דם, וקושי רב ביציאות. היציאות שלי רכות לגמרי, ואני מרגישה כאילו הן נתקעות. מגעיל אך אני נאלצת להשתמש באצבע על מנת לצאת..זה פשוט תקוע שם! בכל יציאה.. כל כך הרבה רופאים הציעו לי סיבים ומשקאות ואני מסבירה שהיציאה רכה לגמרי על גבול השלשול . קישרתי את זה לקרוהן עד כה.

ראיתי במראה שיוצא לי משם מין גושים כאלה מאוד מאוד גדולים בצבע אדום . ושהפרוקטולוג בדק אותי הוא ראה רירית פריכה ומדממת, ובביקור השני שהוא שוב בדק הוא כתב רירית אדומה ונפוחה.. הועלתה השערה שזה אולי צניחה של רירית המעי ונשלחתי למספר בדיקות שאני עתידה לעשות .
    השאלה שלי-האם זה לא יכול להיות פשוט טחורים פנימיים שצנחו ? הם לא יכולים לגרום לכל התסמינים הללו ?

מהסתכלות בתמונות באינטרנט זה נראה דיי דומה אך שלי נראים הרבה יותר ענקיים ומשמעותיים ממה שמצאתי באינטרנט ,ומצד שני זה לא מתאים לצניחה מלאה של החלחולת אשר נראת כמו שלוש שכבות אחת אחרי השנייה...ויש רופאים שטוענים שאין דבר כזה צניחת רירית בלבד..אני מאוד מבולבלת!
    יש לציין שהוא בדק את הרירית עם המכשיר,הוא לא ביקש ממני להעלות את הלחץ התוך ביטני,והבנתי שרק כך אפשר היה לראות את הטחורים..

עתידה לעשות: דפקוגרפיה,מנומטריה, אולטראסאונד טרנס רקטלי ופריאנלי,סיגמואידוסקופיה

אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים? הפרעה ברצפת האגן?

הוספת תגובה

• טחורים? הפרעה ברצפת האגן? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/10/2015

טחורים פנימיים אינם אמורים לגרום למה שאת מתארת. את צריכה להשלים את הבדיקות שציינת ובמיוחד את הדפקוגרפיה. לאחר קבלת התוצאות ניתן יהיה להתייחס יותר לשאלתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה.

אנונימית
    17/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו