דם ביציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם ביציאות
    אייל
    09/11/2015

כבר שלושה שבועות אני מדמם כל פעם שאני עושה צואה הייתי במיון באיכילוב והייתי אצל פרוקטולוג והכל נישאר אותו דבר אני מיואש לגמרי כי אין שום פיתרון האם יש לכם אולי הצעה?יש לציין שאחרי הצואה אני ניכנס לשטוף וזה מפסיק זרקו לי ככה שזה טחורים פנימיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם ביציאות

הוספת תגובה

• דם ביציאות - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    09/11/2015

א. אין כל סיבה ליאוש
    ב. יש מגוון טיפולים לטחורים-החל ממשחות, נרות, טפולי קשירה, צריבה באינפרא אדום וניתוחים שונים. פנה לחוות דעת נוספת אצל מומחה בתחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם ביציאות

אייל
    10/11/2015

האם זה מסוכן לגוף? או זה לא נורא אם יש קצת דם ביציאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם ביציאות - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/11/2015

הדימום עצמו אינו מסוכן אך יש צורך לאבחן את מקורו וסיבתו ולטפל בהתאם. במקרים מסוימים, לא אצלך, דימום יכול להיות סימן גם לגידול במערכת העיכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו