טחורים קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים קשים
    תלאביבית
    11/11/2015

שלום.
    לפני כשלושה חודשים התחילו לי טחורים.
    כיוון שאני רגילה לזה אחרי לידות, חשבתי שכמו אחרי לידה, יעבור מעצמו.
    מאז המצב החמיר מאוד, מגרד מאוד, אחרי יציאות יש גם כאבים, ויש גם טחורים חיצוניים וגם פנימיים.
    הגירוד יכול מנוע ממני שינה ולשגע ממש.
    ניסיתי כל משחה שנותנים במרשם רגיל,
    ואני מנסה לקבוע תור לפרוקטולוג.
    רציתי לשאול כדי להרגע- האם יש עוד פתרונות לפני ניתוח?
    פתרונות טבעיים? כל דבר..?
    ממש לחוצה מזה.
    תודה ברה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים קשים

הוספת תגובה

• טחורים קשים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    11/11/2015

רב הסיכויים שלא תזדקקי לניתוח. פני לבדיקה להתאמת טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותי פורמולת נונא הצילה מניתוח

טלי שכטר
    25/11/2015

לאחר שפרוקטולוג (מנהל מחלקה בבי"ח גדול) קבע שהטחורים מהם סבלתי קשות הם בדרגה 3 (מתוך 4), שבמצב רגיל נדרש לנתח אותם, ולאחר שקבע שבגלל מחלה אחרת שאני סובלת ממנה עדיף לנסות קודם טיפול שמרני:

מצאתי התייחסויות באינטרנט לפורמולת נונא, והחלטתי שבמצבי אין לי מה להפסיד. רוית מאסטרו המדהימה שוחחה אתי, הסבירה לי את התהליך ועודדה אותי. למחרת הגיעה אלי הפורמולה שהזמנתי והתחלתי בשימוש. בתחילה זה "שרף" מאד מאד, ומדי יום זה השתפר והפסיק לשרוף או לכאוב.

התוצאות היו מדהימות: מהיום הראשון לשימוש בפורמולה (למשך 5 דקות בלבד) הפסיקו הדימומים שסבלתי מהם, ותוך כשבועיים של טיפול יומיומי החלמתי וחזרתי לתפקוד רגיל וללא כל כאבים.

אני ממליצה מאד על הפורמולה, ולא פחות מכך, על רוית ומיכאל מאסטרו, שליוו אותי במקצועיות באכפתיות ובאנושיות בלתי רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו