בבקשה תענו לי על הבעיה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי על הבעיה שלי
    מינה
    11/11/2015

שוב זו אני..
    שבוע 32 סובלת מטחורים פנימיים ומדממת בזמן ישיבה בשרותים. האם זה מסכן את העובר שלי? אני ממש לחוצה וכואבת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי על הבעיה שלי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    11/11/2015

בעיקרון אין כל סיכון. פני לכירורג/פרוקטולוג לבירור וטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותי פורמולת נונא הצילה מניתוח

טלי שכטר
    25/11/2015

לאחר שפרוקטולוג (מנהל מחלקה בבי"ח גדול) קבע שהטחורים מהם סבלתי קשות הם בדרגה 3 (מתוך 4), שבמצב רגיל נדרש לנתח אותם, ולאחר שקבע שבגלל מחלה אחרת שאני סובלת ממנה עדיף לנסות קודם טיפול שמרני, ולאחר שמשחות קונבנציונליות כגון פרוקטגבנול ופרסטו-ג'ל לא עזרו לי כלל:

מצאתי התייחסויות באינטרנט לפורמולת נונא, והחלטתי שבמצבי אין לי מה להפסיד. רוית מאסטרו המדהימה שוחחה אתי, הסבירה לי את התהליך ועודדה אותי. למחרת הגיעה אלי הפורמולה שהזמנתי והתחלתי בשימוש. בתחילה זה "שרף" מאד מאד, ומדי יום זה השתפר והפסיק לשרוף או לכאוב.

התוצאות היו מדהימות: מהיום הראשון לשימוש בפורמולה (למשך 5 דקות בלבד) הפסיקו הדימומים שסבלתי מהם, ותוך כשבועיים של טיפול יומיומי החלמתי וחזרתי לתפקוד רגיל וללא כל כאבים.

אני, בניגוד לאילנה, ממליצה מאד על הפורמולה, ולא פחות מכך, על רוית ומיכאל מאסטרו, שליוו אותי במקצועיות באכפתיות ובאנושיות בלתי רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו