טחורים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים לאחר לידה
    מורן
    14/11/2015

שלום
    אני כבר 4 וחצי חודשים אחרי לידה וממש בסמוך ללידה התחלתי לסבול מטחורים. הייתי אצל פרוקטולוג לפני חודש וחצי ואמר שיש לי טחורים פנימיים וחיצוניים דרגה 1-2 ואין מה לעשות על מנת שיחזרו למקומם חוץ מהשימוש בנרות ומשחה של פרוקטו-גליבינול.
    השתמשתי במשחה והנרות האלו לפני שהגעתי אליו והם לא עזרו לי.
    אני לא סובלת מדימומים אבל הם פשוט לא נעלמים ולאחר כל יציאה הם גדלים ואחרי זמן קצר חוזרים להיות קטנים.
    שיניתי את התזונה שלי אוכלת הרבה סיבים תזונתיים וירקות פירות וכו.
    כרגע יש לי וירוס שבעקבותיו אני משלשלת ואני מרגישה ששורף לי ליד הטחורים.. וזה גם קצת מחמיר..
    רציתי לדעת בלי קשר לשלשולים שיש לי כרגע מה אפשר לעשות כדי להעלים את הטחורים? אני באמת מנסה הכל. אני לא יושבת הרבה בשירותים והיציאה רכה.
    ניסיתי גם את המשחה של "שמן טוב" וגם לא עוזרת להקטין ולהחזירם.
    ממש אשמח לעצה ועזרה. אני מיואשת.
    מה אפשר לעשות כדי שהטחורים יקטנו ויחזרו למקומם? משחות או כדוריםאו נרות אחרים שיכולים אולי לסייע
    (ואני לא מעוניינת בניתוחים)
    אשמח לעזרה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים לאחר לידה

הוספת תגובה

• טחורים לאחר לידה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    15/11/2015

פני לבדיקה חוזרת אצל הפרוקטולוג. צריך לדעת ולהפנים שלא לכל בעיה יש טיפול יעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע ל"שמן טוב"

אתי
    15/11/2015

היי מורן,
    אנני בדיוק לפני לידה וגם כלם לא עוזר לי ורכשתי את המשחה של שמן טוב, היא לא סייעה לך? במשך כמה זמן השתמשת בה? כי היום הפרוקטולוג אמר ששום דבר לא יעזור לי ודווקא חשבתי שזו משחת קסם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותי פורמולת נונא הצילה מניתוח

טלי שכטר
    25/11/2015

לאחר שפרוקטולוג (מנהל מחלקה בבי"ח גדול) קבע שהטחורים מהם סבלתי קשות הם בדרגה 3 (מתוך 4), שבמצב רגיל נדרש לנתח אותם, ולאחר שקבע שבגלל מחלה אחרת שאני סובלת ממנה עדיף לנסות קודם טיפול שמרני:

מצאתי התייחסויות באינטרנט לפורמולת נונא, והחלטתי שבמצבי אין לי מה להפסיד. רוית מאסטרו המדהימה שוחחה אתי, הסבירה לי את התהליך ועודדה אותי. למחרת הגיעה אלי הפורמולה שהזמנתי והתחלתי בשימוש. בתחילה זה "שרף" מאד מאד, ומדי יום זה השתפר והפסיק לשרוף או לכאוב.

התוצאות היו מדהימות: מהיום הראשון לשימוש בפורמולה (למשך 5 דקות בלבד) הפסיקו הדימומים שסבלתי מהם, ותוך כשבועיים של טיפול יומיומי החלמתי וחזרתי לתפקוד רגיל וללא כל כאבים.

אני ממליצה מאד על הפורמולה, ולא פחות מכך, על רוית ומיכאל מאסטרו, שליוו אותי במקצועיות באכפתיות ובאנושיות בלתי רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו