טיפול-ניתוח בHAL DOPPLER

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול-ניתוח בHAL DOPPLER
    אבי
    24/11/2015

שלום רב

נבדקתי ע"י פרוקטולוג ואובחנתי עם טחורים דרגה 3 .
    הומלץ לי לעבור לפי הגדרת הרופא "ניתוח" במכשיר HAL, לפי הגדרתו זהו ניתוח לכל דבר עם הרדמה מלאה והתאוששות וכאבים כשבוע.
    עד כמה שאני קראתי ישנו גם רופא שמציע לעשות את הפרוצדורה ללא הרדמה ובטיפול מרפאתי בלבד וללא כאבים
    ברור לכל בר דעת כי יש כאן הבדל גדול בגרסאות ואני אובד עצות מה לעשות.
    איך היתכן שיש פער כזה גדול בין שתי הפרוצדורות של הרופאים עם אותו מכשיר?
    אנא האר את עייני בנושא ועזור לי להחליט לאן פני מועדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול-ניתוח בHAL DOPPLER

הוספת תגובה

• טיפול-ניתוח בHAL DOPPLER - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    24/11/2015

הטפול הנ"ל הינו תפירת כלי הדם המספקים והמנקזים את הטחור תוך שימוש בדופלר לאיתור מקומם המדויק. הטיפול ניתן להעשות גם ללא הרדמה, בהרדמה מקומית וכמובן גם בהרדמה כללית. כל רופא המבצע את הפעולה מסגל לעצמו את העדפותיו בהתאם לנסיונו.
    אני מציע לך להמשיך בטיפול אצל מי שנראה לך מתאים יותר עבורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותי פרמולת נונא הצילה מניתוח

טלי שכטר
    25/11/2015

לאחר שפרוקטולוג (מנהל מחלקה בבי"ח גדול) קבע שהטחורים מהם סבלתי קשות הם בדרגה 3 (מתוך 4), שבמצב רגיל נדרש לנתח אותם, ולאחר שקבע שבגלל מחלה אחרת שאני סובלת ממנה עדיף לנסות קודם טיפול שמרני:

מצאתי התייחסויות באינטרנט לפורמולת נונא, והחלטתי שבמצבי אין לי מה להפסיד. רוית מאסטרו המדהימה שוחחה אתי, הסבירה לי את התהליך ועודדה אותי. למחרת הגיעה אלי הפורמולה שהזמנתי והתחלתי בשימוש. בתחילה זה "שרף" מאד מאד, ומדי יום זה השתפר והפסיק לשרוף או לכאוב.

התוצאות היו מדהימות: מהיום הראשון לשימוש בפורמולה (למשך 5 דקות בלבד) הפסיקו הדימומים שסבלתי מהם, ותוך כשבועיים של טיפול יומיומי החלמתי וחזרתי לתפקוד רגיל וללא כל כאבים.

אני ממליצה מאד על הפורמולה, ולא פחות מכך, על רוית ומיכאל מאסטרו, שליוו אותי במקצועיות באכפתיות ובאנושיות בלתי רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו